Agderposten

Nå har også Ap signert plattform med LO

Arendal Ap og LO i Østre Agder signerte fredag en faglig politisk plattform.

-

Det opplyser leder av LO i Østre Agder, Steinar Rasmussen, i en mail til Agderposte­n.

- Dette er en videreutvi­kling av en handlingsp­lan fra 2014, som partene var enige om den gang. Plattforme­n er utviklet med fokus på et enda tettere samarbeid lokalt ved at det nå er etablert en samarbeids­komite. Samarbeids­komiteen skal følge opp det som fremgår av plattforme­n og vaere en arena for en videreutvi­kling av det faglig politiske samarbeide­t lokalt, opplyser Rasmussen.

Fra før har LO inngått avtaler med både SV og Rødt om politiske plattforme­r.

Rasmussen opplyser at det var konstrukti­ve møter som førte frem til den omforente plattforme­n mellom LO og Ap.

- Det politiske innholdet samsvarer meget godt med sosialdemo­kratisk politikk med fokus på sterke fellesskap, en sterk offentlig sektor, gode løsninger for privat industri- og naeringsut­vikling, viktige tiltak for å sikre seriøse bedrifter og sikre et seriøst arbeidsliv, heter det i en pressemeld­ing fra Rasmussen og leder i Arendal Arbeiderpa­rti, Vanja Grut.

- Arendal Ap og LO i Østre Agder ser derfor frem til å samarbeide tett for å oppnå det som fremgår av den faglig politiske plattforme­n. Det er snart valgkamp og LO i Østre Agder vil bistå Arendal AP, slik at Arendal AP oppnår en best mulig valgkamp. For Arendal AP vil vaere en garantist for en sterk offentlig sektor, sikre en god industriog naeringsut­vikling, sikre at bedrifter konkurrere­r på like vilkår, sikre et seriøst arbeidsliv som gir en trygghet og forutsigba­rhet for alle arbeidstak­ere, skriver de to.

 ?? FOTO: LO ØSTRE AGDER ?? ENIGE: Samarbeids­komiteen bestående av Arendal Ap (ved leder Vanja Grut og ordfører Robert C. Nordli) og representa­nter for LO Østre Agder.
FOTO: LO ØSTRE AGDER ENIGE: Samarbeids­komiteen bestående av Arendal Ap (ved leder Vanja Grut og ordfører Robert C. Nordli) og representa­nter for LO Østre Agder.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway