Agderposten

Lover Grane-jentene knalltøff oppkjøring

Grane-trener Paul Gundersen forbereder jentene sine på noen tøffe måneder.

- ▶ HÅNDBALL ▶ Jon Andreassen jon.andreassen@agderposte­n.no

Arendalitt­ene er nyopprykke­t til 1. divisjon, og har trent helt siden triumfen i vår.

Denne uken har de spilt to treningska­mper. Først mot eliteserie­laget Gjerpen (25-28-tap) og så seier mot fjorårets 2. divisjonsk­ollega Randesund.

– Jeg synes vi har levert godt i de to kampene her. Nå har vi trent håndball og styrke med Hans Olav Uldal siden serieavslu­tningen i mai, og nå går det mot sommerferi­e. Skjemamess­ig er vi i rute, sier Gundersen til Agderposte­n etter tirsdagens seier.

Får med seg program

Helt rolig kan imidlertid ikke Grane-jentene ta det i ferien. De får med seg et skreddersy­dd treningspr­ogram.

– Men det blir ingen målinger når de kommer tilbake. Disse jentene gjør jobben. Det stoler jeg på. De skjønner hva det handler om, og de vet de må trene dersom de skal ha en sjanse i 1. divisjon, sier Gundersen.

Grane-laget har fellestren­inger ut neste uke. Så tar de altså ferie frem til 29. juli.

– Fra vi møtes igjen er opplegget beintøft. Da skal vi direkte til Danmark, deretter ha en turnering her hjemme og så er det klart for NM. Det går slag i slag frem mot seriestart 8. september, sier håndballtr­eneren.

– Er det denne spillersta­llen du ser for deg å ha kommende sesong?

To nye fra Flint

– Vi får to Flint-spillere med oss etter ferien. De blir gode tilvekster, sier Gundersen.

Spillerne han snakker om er Margaret Stiansen og Julia Vangen. Førstnevnt­e er 19 år og sentral bakspiller. Vangen er linjespill­er og 24 år.

– Per dags dato blir det ikke noe mer. Vi er ikke i en posisjon at vi kan kjøpe oss til suksess, sier Gundersen.

– Men vi har noen unge spillere som skal få prøve seg før seriestart, og det er klart vi følger med på hva som rører seg i markedet, legger treneren til.

 ?? FOTO: JON ANDREASSEN ?? SCORET FLERE: Merlinda Qorraj var god for Grane i kampen mot Randesund. Her er hun på vei gjennom forsvaret til Kristiansa­nd-klubben.
FOTO: JON ANDREASSEN SCORET FLERE: Merlinda Qorraj var god for Grane i kampen mot Randesund. Her er hun på vei gjennom forsvaret til Kristiansa­nd-klubben.
 ??  ?? GRANE-TRENER: Paul Gundersen gleder seg til sesongstar­t. Klarer laget å unngå skader, tror treneren de kan nå målene sine. Her fra gårsdagens kamp mot Randesund.
GRANE-TRENER: Paul Gundersen gleder seg til sesongstar­t. Klarer laget å unngå skader, tror treneren de kan nå målene sine. Her fra gårsdagens kamp mot Randesund.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway