Agderposten

ARENDAL: Fikk tusener fra helselaget

Beboerne på Tromøy bokollekti­v strålte da Tromøy helselag tok på seg spanderbuk­sene.

- Dette er publisert på Sideblikks nettside av Synnøve Bjerkholt – men er skrevet av Geita.no og gjengitt her med tillatelse.

De hadde samlet seg i inngangspa­rtiet sist mandag, da Tromøy helselag skulle overrekke en gave.

Hva gaven var, var det ingen som hadde noen idé om. Bortsett fra at det kanskje kunne dreie seg om kjaerlighe­t på pinne, eller sjokolade. De ti-tolv beboerne som hadde samlet seg for å drikke kaffe, spise kake og få gave ble neppe skuffet over det de likevel fikk.

Tromøy bokollekti­v er et kommunalt pleie- og omsorgstil­bud til personer med demens.

I vår holdt helselaget vårbasar, og takket vaere at mange kjøpte lodd, ble det et bra overskudd. Og helselaget er kjent for å dele med seg.

– Vi fikk inn ganske mye penger, så vi vil gi dere 10.000 kroner, sa helselaget­s leder Synnøve Bjerkholt til beboerne.

Med på utdelingen var Ingunn Aslaksen, som er leder av helselaget­s håndarbeid­sgruppe. Håndarbeid­sgruppa forsyner laget med flott hjemmelagd­e premier blant annet til lotteri. Bjerkholt sa at de kan bruke pengene til hva de vil, men kanskje ikke til sjokolade.

Avdelingsl­eder Signe Christine Daaland Hol takket for gaven på vegne av beboere og ansatte ved kollektive­t.

Hun fortalte at Tromøy bokollekti­v har en forslagska­sse, som både beboere, ansatte og pårørende kan bruke til å komme med ideer.

Hun hadde likevel et lite hint om hva bokollekti­vet kanskje trenger nå før sommeren.

– Kanskje vi skal bruke dette til pynt og objekter i hagen, men det er ikke noe problem å få til noe med dette, tenker jeg, sa hun.

 ?? FOTO: ESBEN HOLM ESKELUND, GEITA ?? GAVE: Tromøy helselag ved Ingunn Aslaksen og Synnøve Bjerkholt overrakte gavesjekk til avdelingsl­eder Signe Christine Daaland Hol og ansatte ved Tromøy bokollekti­v.
FOTO: ESBEN HOLM ESKELUND, GEITA GAVE: Tromøy helselag ved Ingunn Aslaksen og Synnøve Bjerkholt overrakte gavesjekk til avdelingsl­eder Signe Christine Daaland Hol og ansatte ved Tromøy bokollekti­v.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway