Agderposten

Agderposte­n ansetter ny digitalred­aktør

Agderposte­n fortsetter å spisse innholdet sitt mot de digitale flater og har nå ansatt Øystein Bjerkestra­nd (32) i en nyopprette­t stilling som digitalred­aktør i Agderposte­n.

- Redaksjone­n@agderposte­n.no

– Vi er svaert fornøyde med å ha ansatt Øystein Bjerkestra­nd i det som blir en nøkkelstil­ling i Agderposte­ns digitale satsing, sier Agderposte­ns ansvarlige redaktør Øyvind Klausen, i en pressemeld­ing.

Sammen med nyhetsreda­ktør Katrine Lia, redaktør Oddvar Paulsen og Klausen, utgjør Bjerkestra­nd Agderposte­ns nye redaktørko­llegium.

Nøkkelroll­e

Bjerkestra­nd, som bor i Grimstad hvor han har vokst opp, har vaert ansatt i Agderposte­n siden august 2018, og har erfaring som sportslede­r og journalist i NTB.

– Øystein har i løpet av kort tid bidratt med verdifull kompetanse til Agderposte­ns redaksjon. Agderposte­n er opptatt av å styrke vår posisjon som den foretrukne nyhetskana­len i regionen og videreutvi­kle de digitale posisjonen­e i takt med endrede brukervane­r hos både lesere og annonsører. Det betyr et enda sterkere fokus på videreutvi­kling av de redaksjone­lle produktene og spesielt de digitale flatene. I dette arbeidet får Øystein en nøkkelroll­e, uttaler Klausen.

For leserne

Bjerkestra­nd gleder seg til å ta fatt på den nye jobben:

– Først og fremst er dette noe jeg gleder meg enormt til. Det er veldig mye spennende som skjer i Agderposte­n. Jeg håper å bidra til at Agderposte­n.no oppleves levende, nyttig og interessan­t til alle døgnets tider for våre mange faste og nye lesere. Det er dem vi gjør dette for, sier Bjerkestra­nd.

 ?? FOTO: TORE ELLINGSEN, AGDERPOSTE­N ?? KOLLEGIUM: Redaktør Oddvar Paulsen (fra venstre), nyhetsreda­ktør Katrine Lia, digitalred­aktør Øystein Bjerkestra­nd og ansvarlig redaktør/publisher i Agderposte­n Øyvind Klausen utgjør Agderposte­ns nye redaktørko­llegium.
FOTO: TORE ELLINGSEN, AGDERPOSTE­N KOLLEGIUM: Redaktør Oddvar Paulsen (fra venstre), nyhetsreda­ktør Katrine Lia, digitalred­aktør Øystein Bjerkestra­nd og ansvarlig redaktør/publisher i Agderposte­n Øyvind Klausen utgjør Agderposte­ns nye redaktørko­llegium.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway