Agderposten

Praktscori­ng sikret tr

Arendal Fotball storspilte i 2–1-seieren søndag kveld. Jeppe Illum og Jens Kristian Skogmo ble heltene i oppgjøret hvor Fredriksta­d fikk en mann utvist tidlig i kampen.

-

– Vi spiller en god kamp fra ende til annen. Vi viser styrke når vi klarer å vinne mot et godt lag som Fredriksta­d er, forteller Arendals trener Steinar Pedersen til Agderposte­n etter kampen.

Pedersen roste spillerne sine for den måten de tok tak i kampen.

– De gjør akkurat sånn som de får beskjed om. Fredriksta­d blir veldig smale som vi utnytter det ved å spille bredt. De fleste av våre sjanser kommer på denne måten, forteller treneren etter kampen.

– Det som irriterer meg underveis i kampen er at vi ikke klarer å få det tredje målet. vi har sjansene, men det lot seg ikke gjøre. Da inviterer vi også Fredriksta­d inn i kampen på slutten, forteller en lettet og glad Pedersen.

Rødt kort endret kampbildet

Det var en situasjon som endre t kampen drastisk. Fredriksta­ds Stian Stray Molde tok hensynsløs­t for seg i duellen med Fabian Stensrud Ness og fikk marsjordre.

– Om det er rødt eller ikke vet jeg ikke, men det var lite klaging på det etterpå så tror det var riktig. Han går i hvert fall helt hensynsløs­t hardt til i duellen, forteller Stensrud Ness etter kampen.

– For oss løsner det litt etter situasjone­n. Vi gjør mye bra før vi er i overtall, men det løsner litt når vi får mer rom, forteller kapteinen.

Fredriksta­d i ledelsen

Kampen startet relativt jevnt, men den sovende fotballgig­anten fra Østfold kunne juble først.

Etter drøyt 18 minutter kunne de tilreisend­e fra Fredriksta­d juble. Den tidligere Brann-spilleren Henrik Kjelsrud Johansen som ble hentet til rødtrøyene i sommer satt ballen umarkert i nettet bak Arendals Leopold Wahlstedt.

Rødt kort og utligning

Etter omkring en halvtime fikk Fredriksta­ds forsvarssp­iller Stian Stray Molde marsjordre Stian Stray Molde. Etter dette spilte Arendal med

fra dommer Bodding. Det røde kortet kom kontant etter en grusom takling med knottene først. Heldigvis for Arendal ble ikke Fabian Stensrud Ness skadet i hendelsen.

Arendal tar kontant over spillet. Jeppe Illum, skyter Arendal tilbake i kampen rett før hvilen. Fra 12–13 meter fyker ballen i mål til venstre for målvakten.

Tok ledelsen og kontroller­te inn

Det ble litt av en drømmestar­t for Arendal etter pausen. Jens Kristian Skogmo sendte Arendal i ledelsen. Målet kan sies å vaere en god søknad til årets mål for de hvitkledde. Skogmo sendte ballen fra 25 meter og

 ??  ??
 ??  ?? FULL JUBEL: Steinar Pedersen og hans mannskap kunne juble etter en imponerend­e seier over opprykksja­gende Fredriksta­d.
FULL JUBEL: Steinar Pedersen og hans mannskap kunne juble etter en imponerend­e seier over opprykksja­gende Fredriksta­d.
 ??  ?? RØDT KORT: Fabian Stensrud Ness ble brutalt taklet av Fredriksta­ds
RØDT KORT: Fabian Stensrud Ness ble brutalt taklet av Fredriksta­ds

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway