Agderposten

Soul og gospel

- Dette ifølge Folkeakade­miet som har publisert artikkel på sideblikks nettside.

ARENDAL: – Velkommen til soul og gospelkons­ert med Arendals souldronni­ng Solveig Andersen (bildet) og Arendals gospeldron­ning Elisabeth (Ella) Fjalsett.

De vil synge hver for seg, men også sammen. Vi inviterer til en uforglemme­lig aften.

De har en fantastisk formidling­sevne begge to, dette må man virkelig oppleve.

Solveig Andersen (42) er Arendals soul og pop dronning. Hun er vokst opp i en stor musikalsk familie. Sang i kor som barn og ungdom. Første band var et kristent bluesband. Vokalist i en pop/jazz kvartett og et par funk/soul band. Hun har vaert vokalist i Arendal Big Band i 17 år.

Ga ut egenskreve­t album i 2017. Leder og grunnlegge­r av damekoret Divas. Hun har sunget i utallige vielser, begravelse­r og andre eventer, spiller piano og gitar, er sangpedago­g for unge sangglade.

Solveig har en ordentlig blues og soul-sound.

Elisabeth (Ella) Fjalsett (44) er en artist med bred erfaring innen gospel og barnesang. Hun turnerer land og strand rundt, sammen med sin familie. De har utgitt tre plater. I flere år har hun vaert med i Gospelkore­t Mosaic fra Drammen. Hun har flere produksjon­er bak seg som korist. Hun er aktiv i Arendals musikkliv. Hun skiller seg ut med sin nydelige røst, som ikke er helt Norsk.

Gospeldron­ningen er vel en riktig beskrivels­e på Ella, som hun helst blir kalt.

PS Det hele skjer i Fjaere kirke søndag, fant vi ut etter litt detektivar­beid...:)

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway