Agderposten

– Det var galskap i det øyeblikket

Martin Ødegaard har fordøyd det han opplevde som et av karrierens største øyeblikk så langt. Sekundene da han scoret mot Atlético Madrid husker han lite av.

-

Den norske landslagsp­rofilen var kampens store spiller da Real Sociedad overrasken­de slo serieleder Atlético Madrid 2-0 i La Liga. Først sendte han hjemmelage­t i ledelsen etter en snau time, og tre minutter deretter slo han frisparket som endte med at Nacho Monreal satte inn 2-0.

I et stort intervju med lokalavise­n Diario Vasco kaller Ødegaard det å score mot den meritterte hovedstads­klubben «galskap». Samtidig husker han lite av hva han tenkte i sekundene forut for og etter det viktige målet.

– Ingen anelse. Det var et øyeblikk med galskap, og du vet ikke hva du skal tenke, i det minste husker jeg ikke. Jeg ble revet med fordi det var et veldig fint øyeblikk, sier Ødegaard. Han ble den første som scoret mål på Real Sociedads ombygde hjemmearen­a. På spørsmålet om hvordan det føles, svarer drammenser­en:

– Lykke, mer enn noe annet. Jeg kan bare si at jeg er veldig stolt over å ha skrevet meg inn i klubbens historie, det er en sann aere for meg og en grunn til at jeg skal bli lykkelig i denne byen.

Ødegaard kaller lørdagen «perfekt for meg, perfekt for laget».

– Vi visste på forhånd at Atletico kom til gi oss kamp, fordi de er et sterkt lag, men vi gjorde en veldig god jobb, sier landslagsp­rofilen.

Dagen etter drømmedebu­ten fikk han toppkarakt­er på spillerbør­sene i Spanias tre største sportsavis­er. Nordmannen merket også støtten fra publikum på tribunen.

– Det var veldig spesielt, stemningen var fantastisk og stadion er fantastisk. Det var en av de mest spesielle dagene i idrettskar­rieren min, det er jeg ikke i tvil om, sier han til Diario Vasco. (©NTB)

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? GALSKAP: Martin Ødegaard.
FOTO: NTB SCANPIX GALSKAP: Martin Ødegaard.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway