Agderposten

– Vi legger oss flate

Søndag ble Roger Wickstrøm og sønnen Jonas (6) nektet inngang i pausen på Levermyr. – Vi feiltolket reglene og legger oss flate, sier daglig leder Trond Christoffe­rsen i FK Jerv.

- Jon Andreassen joan@agderposte­n.no

Wickstrøm og sønnen ønsket å betale seg inn for å se 2. omgang av Jerv – Raufoss, men ble stoppet av vaktene.

– Jeg henvendte meg til en av vaktene for å høre om jeg kunne betale meg inn. Han sa det var stengt, men smilte samtidig litt. Da tenkte jeg at han tullet, men det viste seg å vaere alvor, sa Wickstrøm til Agderposte­n.

Klubben trodde at NFFs reglement gjorde at de ikke hadde lov til å slippe inn folk i pausen. Det viser seg å vaere feil.

– Det er ingenting i våre bestemmels­er som sier at det er forbudt å selge billetter i pausen. Det er opp til klubbene selv å bestemme om de ønsker å gjøre det, sier sikkerhets­ansvarlig Geir Ellefsen i Norges Fotballfor­bund til Agderposte­n.

– Kom helst før kampstart

Etter at Agderposte­n omtalte saken mandag har også Jervs daglige leder Trond Christoffe­rsen vaert i kontakt med forbundet.

– Dette beror mest sannsynlig på en misforståe­lse. Vi legger oss flate, og det er klart folk skal få komme inn på kamp selv om de kommer til 2. omgang. Likevel oppfordrer vi selvsagt publikum til å komme før kampstart, sier han.

Han opplyser at klubben i fremtiden vil legge til side et begrenset antall billetter som kan kjøpes i billettluk­a i pausen.

– Vi har laert av dette – og tar derfor noen grep slik at vi skal unngå flere slike hendelser, sier den daglige lederen.

– Handlet i god tro

Ellefsen i NFF oppfordrer klubbene til å bruke sunn fornuft, men kan forstå at det kan vaere et problem å slippe inn folk etter kampstart i enkelte tilfeller.

– På storkamper i eliteserie­n vil det ofte vaere nødvendig med visitasjon av tilskuerne, og dersom folk kommer etter kampstart kan det vaere vaktene er plassert rundt på andre steder av stadion. Men hvis klubbene mener det er sikkert og trygt, så er det ingenting i veien for at de kan slippe inn folk underveis, sier han.

– Jerv har sannsynlig­vis handlet i god tro her. Mennesker gjør feil, og det er noe vi bare skal vaere glad for, legger han til.

 ??  ?? VILLE SE 2. OMGANG: Roger Wickstrøm og sønnen Jonas på seks år (bildet til venstre) ville se siste halvdel av Jerv - Raufoss søndag. Det satte regelverke­t en stopper for.
VILLE SE 2. OMGANG: Roger Wickstrøm og sønnen Jonas på seks år (bildet til venstre) ville se siste halvdel av Jerv - Raufoss søndag. Det satte regelverke­t en stopper for.
 ??  ?? ERKJENNER FEIL: Trond Christoffe­rsen er daglig leder i Jerv.
ERKJENNER FEIL: Trond Christoffe­rsen er daglig leder i Jerv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway