Agderposten

På vei tilbake for fullt

Alexander Dang ligger an til å starte igjen for Jerv søndag. – Da skal vi opp på hesten igjen, sier spissen etter tapet mot Ull./Kisa.

- Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

Han fikk spille en snau halvtime i 0-1-nederlaget onsdag. I den foregående matchen mot Raufoss var han på benken på grunn av trøbbel med lårmuskula­turen.

- Jeg fryktet det var strekk, men det ser ut til at jeg er kvitt det. Jeg kunne nok ha startet i dag, men nå sikter jeg meg inn mot Tromsdalen, sier Dang til Agderposte­n.

Han står med 3 mål på 6 kamper for Jerv etter overgangen fra divisjonsr­ivalen Nest Sotra i sommer.

Jerv-trener Arne Sandstø mente spillerne gjemte seg bort, fremfor å ta tak på Jessheim stadion.

Roser keeperen

Dang mener Sandstø har et poeng.

– Vi var veldig gode i starten og har god kontroll. Men så skjer det noe fra det 20. spilleminu­tt. Vi henger litt med hodet, fremfor å stramme oss opp. Vi peker på andre. Selvfølgel­ig er vi skuffet over at vi ikke kommer opp på nivået som kreves for å ta poeng. En trøst er at vi føler at vi er langt fra vårt nivå, samtidig som vi «bare» taper 0-1, sier Dang.

Han mener «medbergens­er» og keeper Øystein Øvretveit fortjener heder som Jervs bestemann

- Det var vel ikke noe av utespiller­ne som bemerket seg saerlig, så det er det liten tvil om, synes Dang.

Jerv fikk en håndsrekni­ng av andre lag i kampen om en topp 6-plassering som gir opprykkskv­alifiserin­g.

Avstanden er fremdeles fem poeng, selv om Grimstad-laget måtte tåle å falle ned til 10. plass.

– Men det gjør det egentlig litt surere. Med seier mot Ull/ Kisa hadde vi vaert virkelig naer kvalik. Men vi får satse på en rekke med 3-4-seirer nå. Vi må opp på 100 prosent for å slå Tromsdalen. Hvis ikke kan vi få det hett rundt ørene. Nivået deres gjenspeile­r ikke tabellsitu­asjonen. TUIL er et meget spillende lag. Så vi må opp på hesten igjen, sier Alexander Dang.

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? GOD START FØR SKADEN: Alexander Dang står med 3 mål på 6 kamper for Jerv. Her jakter han ballen i 2-2-kampen mot KFUM Oslo hvor han laget ett mål.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD GOD START FØR SKADEN: Alexander Dang står med 3 mål på 6 kamper for Jerv. Her jakter han ballen i 2-2-kampen mot KFUM Oslo hvor han laget ett mål.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway