Agderposten

40-åring fra Arendal ny direktør i Autostrada

Arendals-kvinnen Benedicte Bibow (40) var med å starte opp Økonomipar­tner, som senere ble Visma og Azets. Denne uka tok hun fatt på jobben som driftsdire­ktør i Autostrada gruppen.

- Tone Lensebakke­n

I det helt nye porsche-senteret i Porsgrunn i Telemark sitter Benedicte Bibow. Kontoret er ryddig og stilrent. Det er hennes andre dag på jobb.

– Jeg har gledet meg veldig til å ta fatt på dennejobbe­n. Autostrada gruppene r bygd opp stort, så planen er å profesjona­lisere driften slik at Gisle Valen (eier Autostrada) fortsatt kan gjøre det han er best på. Så kan jeg kompliment­ere han med det jeg er best på. Jeg vil lage struktur og effektivit­et, forteller Bibow til avisen Varden.

Hun er energisk og har store planer.

Value for money

Bibow har mange år i regnskapsb­ransjen bak seg.

Hun var med å starte opp Økonomipar­tner i 2004 som senere ble til Visma og Azets.

– Jeg fulgte med hele veien og har 15 år bak meg i bransjen. Det har vaert arbeidskre­vende, utfordrend­e, utviklende, laererikt, morsomt og en fantastisk reise, oppsummere­r hun.

– Det er klart at bilbransje­n blir noe helt nytt for meg, men ledelse er ledelse og kunder og kunder. Jeg tror det kommer til å gå veldig bra, smiler hun.

De siste årene har hun jobbet som kvalitets direktør i Azets for hele Norge og Romania, med 53 kontoret under seg.

–Jegervant til å ha eieres o mer på og som vil ha value for money.

Vil ta vare på talentene

Hun tenker seg om et lite sekund.

– Da er man avhengig av å ha slike som Gisle som tør satse lommeboka si på å bygge opp arbeidspla­sser.

De siste månedene har det kommet inn flere nye fjes i Autostrada sin ledergrupp­e.

– Jeg tror på det å ha ulike mennesker i en ledergrupp­e. Nå starter jobben med å bygge et team og få det beste ut av dem. Vi har i tillegg mange unge mennesker som jobber her og jeg vil ta vare på talentene og finne ut hvordan vi kan generere de videre og tenne motoren deres for å komme seg opp og frEm.

– Hva er det første du tror ledelse og ansatte vil merke nå som du er på plass?

– Vi har 130 ansatte. Det blir helt sikkert mer struktur og planer enn de er vant til. Men det trengs, smiler hun.

(Varden)

 ??  ?? NY JOBB: Benedicte Bibow (40) er fra Arendal, men flyttet til Porsgrunn for 20 år siden. Nå har hun startet i jobben som COO / driftsdire­ktør i Autostrada­gruppen.
NY JOBB: Benedicte Bibow (40) er fra Arendal, men flyttet til Porsgrunn for 20 år siden. Nå har hun startet i jobben som COO / driftsdire­ktør i Autostrada­gruppen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway