Agderposten

15-20 får jobb i ny trampoline­park

Torsdag ble avtalen underskrev­et: Det blir trampoline­park i Arendal.

- Øystein Bjerkestra­nd oybj@gderposten.no

Skyland-konseptet har gjort stor suksess i Vest-Agder og Rogaland. Nå sikter de østover mot Arendal, naermere bestemt Torbjørnsb­u - vegg i vegg med Bulders Lekeland.

– Vi har mange som jobber hos oss i Kristiansa­nd som er fra Arendal, så det var egentlig der det startet. Det blir en del av Skyland-kjeden med lokale folk. Det blir samme konsept og samme type utstyr som i de andre parkene, sier eier i Skyland, Jørgen Pettersen.

Stort nedslagsfe­lt

I helgene er det mange fra Aust-Agder som tar turen over fylkesgren­sa for å hoppe på trampoline. I ukedagene er det derimot vanskelige­re. Pettersen tror en ny trampoline­park i Arendal vil endre på det.

– Jo naermere det er, jo lettere er det å besøke. Vi håper jo nedslagsfe­ltet inkluderer Grimstad, Lillesand, Froland, Tvedestran­d og Risør.

Underveis

Avtalen ble skrevet under så sent som torsdag, men de er allerede godt i gang med planleggin­gen. Det vil heller ikke ta lang tid før man kan se de fysiske endringene.

– Vi har kommet et stykke på vei med tegninger innvendig og utvendig. Vi er enig med huseier og er i god dialog med kommunen om bruksendri­ng. De fleste prosessene er i gang, forteller Pettersen.

Synergieff­ekt

Ifølge Pettersen er det en bred målgruppe for parken, men at det er flest fra 1. klasse og oppover. Med Bulders Lekeland som naermeste nabo håper han også på en synergieff­ekt.

– Det kan jo vaere slik at de minste har lyst til å gå litt der, mens de eldre går i trampoline­parken. Samtidig har vi egne områder for de minste barna hos oss også, påpeker han.

15-20 ansettelse­r

Men det er ikke bare barna som vil få glede av trampoline­parken. Ifølge Pettersen skal det trolig ansettes mellom 15 og 20 personer. Det er foreløpig ikke bestemt hvem som skal drive det nye senteret, som er det tredje Skyland-senteret. Fra før har de ett i Kristiansa­nd og ett på Jaeren.

 ??  ??
 ?? FOTO: SKISSE ?? SKYLAND: Bildet er fra Torbjørnsb­u hvor Skyland skal ligge. Skissen viser hvordan det er ønskelig at bygget ser ut.
FOTO: SKISSE SKYLAND: Bildet er fra Torbjørnsb­u hvor Skyland skal ligge. Skissen viser hvordan det er ønskelig at bygget ser ut.
 ??  ?? SATSER: Jørgen Pettersen tar Skyland-konseptet til Arendal.
SATSER: Jørgen Pettersen tar Skyland-konseptet til Arendal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway