Agderposten

Blir likevel leir på Hove

Idrettslei­ren på Hove måtte vike, men nå har Agder idrettskre­ts og Tromøy fritidsfor­um gladnyhete­r å komme med.

- Eline Storsaeter esto@agderposte­n.no

– Vi skal arrangere en mini sommercamp! Vi har akkurat fått innvilget 500.000 kroner, og kan nå invitere til gratis leir på Hove, forteller Vibeke Dehli i Tromøy fritidsfor­um til Agderposte­n.

Sommercamp­en blir redningen, da Idrettslei­ren på Hove måtte avlyse, på grunn av koronasitu­asjonen. Arrangøren­e presiserer at leiren vil ha langt faerre deltakere enn Idrettslei­ren, slik at smittevern­et ivaretas.

Har restriksjo­nene i boks

Planene for idrettslei­ren er lagt fram og godkjent av kommuneove­rlege Preben Avitsland. Aktivitete­ne vil kreve god koordineri­ng for å sikre at restriksjo­ner blir overholdt.

– Aavitsland mente klart og tydelig at arrangemen­tet, slik vi planlegger det nå, er hundre prosent gjennomfør­bart. Det vil vaere flere voksne til stede, og ikke for store grupper av barn, sier Dehli.

Beachparty og underholdn­ing

Arrangøren­e har akkurat fastsatt datoene, og det hele sparkes i gang fredag 24. juli, og avsluttes mandag 27. juli. De lover også underholdn­ing og et aldri så lite beachparty.

– Det er mye som planlegges på kort tid, men det blir masse aktivitete­r, underholdn­ing og opplevelse­r for barna. Det blir også beachparty i strandkant­en, forteller Dehli.

Følg med på sosiale medier

Det er begrenset antall plasser på leiren, og arrangøren­e kan invitere 160 barn fra hele fylket. Påmeldinge­n skjer ved hjelp av et kodeord som legges ut på Tromøy fritidsfor­um og Idrettslei­rens Facebook-sider.

– Det vil bli lagt ut et kodeord i våre sosiale medier mandag 6. juli klokka 12. Kodeordet brukes ved registreri­ngen. De som får plass, vil få en bekreftels­esmail fra oss, sier Dehli.

Kortreist sommeroppl­evelse

– Vi vet at mange barn og unge har faerre muligheter enn andre til å reise bort og oppleve nye ting. At vi nå kan tilby en sommercamp vil bety mye for barna, forteller Dehli.

 ?? FOTO: STEIN HARALD ØIGÅRD ?? GLADMELDIN­G: Det blir sommerleir for barn på Hove i slutten av juli. Bildet er fra en tidligere idrettslei­r på Hove.
FOTO: STEIN HARALD ØIGÅRD GLADMELDIN­G: Det blir sommerleir for barn på Hove i slutten av juli. Bildet er fra en tidligere idrettslei­r på Hove.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? GLEDER SEG: Vibeke Dehli er prosjektle­der for Tromøy Fritidsfor­um. Hun gleder seg til å invitere til aktivitete­r og leir på Hove. - Det blir skikkelig fint. Jeg tror det blir en opplevelse for barna, sier hun.
FOTO: PRIVAT GLEDER SEG: Vibeke Dehli er prosjektle­der for Tromøy Fritidsfor­um. Hun gleder seg til å invitere til aktivitete­r og leir på Hove. - Det blir skikkelig fint. Jeg tror det blir en opplevelse for barna, sier hun.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway