Agderposten

Vil vurdere salg av Sophienbor­g igjen

Halve Norge ser nå jevnlig på det herskapeli­ge huset til Jan Morten Eskilt og Kine Brasil i Mesternes mester. Nå vurderer de fremtiden til huset.

- Frank Johannesse­n frank.johannesse­n@agderposte­n. no

– Alt må kunne selges for den rette prisen. Vi har det veldig godt her vi er nå. Men det er klart, skal vi gjøre noe, må vi benytte effekten fra TV-programmet. Så i løpet av noen uker tar vi vel en avgjørelse om det skal legges ut for salg igjen, sier OSMgründer, Jan Morten Eskilt.

Før Mesternes mester, lå Sophienbor­g, eller Kastellvei­en 8, ute for salg til 20 millioner kroner.

Årsaken til at det ble trukket fra markedet, var at det ble leid ut til tidenes første Mesternes mester-innspillin­g i Norge. Nå får huset enorm eksponerin­g i beste sendetid i flere uker fremover, der Arendal, og Sophienbor­g,

viser seg fra sin beste side.

Tøft valg

– Det er veldig gøy å se Arendal og huset, vist fram på skikkelig feel-good TV. Det er bare positivt. Det henger langt inne å begynne å leie ut eget hus, men skal en gjøre det, må det vaere til dette programmet, sier Eskilt.

Da Rubicon, som lager Mesternes mester, kom for å lage kjendis-TV med noen av landets mest kjente idrettsnav­n, brukte de flere uker på å gjøre alt klart. Eskilt og Brasil flyttet sine ting ned i kjelleren, mens produksjon­sselskapet stylet boligen som best de kunne, og gjorde flere endringer på interiøret, for å gjøre det hele mer TV-vennlig.

Beholder endringer

En ny dør kom opp til uteområdet og interiøret ble åpnet opp. En kjøkkenøy ble satt opp for å skjule nedgangen til kjelleren, for å nevne noe.

– Vi har beholdt de fleste endringene. Den nye døra var godkjent fra før, etter at arkitekt Anette Saxe hadde tegnet den inn for tre år siden. Og den kjøkkenøya har åpnet opp veldig, sier Eskilt.

– Det vi kanskje har mest lyst til å gjøre nå, er å se på muligheten for å leie ut om sommeren. Men det kommer nok til salgs på et tidspunkt, om noen er villig til å betale det vi ønsker, sier Eskilt.

Han vil ikke si noen om prisantydn­ingen, annet enn at den nok blir høyere enn sist gang. Huset er tross alt blitt hetere i markedet, etter TV-serien.

– Slik de har filmet, virker det nesten som en middelhavs­reklame. Det varmer et arendalshj­erte å se byen framstilt slik, sier Eskilt.

 ?? FOTO: FRANK JOHANNESSE­N ?? NY DØR: Sophienbor­g fikk en ekstra utgang til bassenget før Mesternes Mestre inntok huset.
FOTO: FRANK JOHANNESSE­N NY DØR: Sophienbor­g fikk en ekstra utgang til bassenget før Mesternes Mestre inntok huset.
 ?? JOHANNESSE­N FOTO: FRANK ?? GRUPPEBILD­E: Blant andre Se og Hør og Dagbladet kom til Arendal for å skrive om Mesternes Mester 2020 under innspillin­gen.
JOHANNESSE­N FOTO: FRANK GRUPPEBILD­E: Blant andre Se og Hør og Dagbladet kom til Arendal for å skrive om Mesternes Mester 2020 under innspillin­gen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway