Agderposten

–Vikommerti­lå ha en liten tropp i år

Etter sesongslut­t har en rekke sentrale spillere forlatt Jerv, i tillegg til at et par andre er i tenkebokse­n. Grimstadkl­ubben melder at de ikke kommer til å ha en stor tropp i år.

- Thomas Skjeggedal Thorsen thomas.skjeggedal.thorsen@agderposte­n.no

Jerv sikret fornyet kontrakt i 1. divisjon med et nødskrik da de spilte 1–1 mot StjørdalsB­link på Sør Arena 13. desember. Siden den gang har Daniel Aase og Simon Larsen lagt opp, innlånte Jesper Isaksen har returnert til Stabaek og Espen Knudsen og Benjamin Boujar er fortsatt i tankebokse­n om hvorvidt de vil fortsette i Jerv.

Daglig leder i Jerv, Trond Christoffe­rsen, opplyser til Agderposte­n at de i år ser for seg en mindre tropp.

– Vi merker at 2020 har vaert et tøft år. Det gjør at vi ikke har stort handlingsr­om, så vi må bruke pengene så klokt vi kan, sier Christoffe­rsen.

I 2020 hadde 23 spillere spilletid for klubbens til tider svaert skadeskutt­e A-lag.

– I 2021 kommer vi til å ha en liten tropp, det må vi belage oss på.

I skrivende stund har Jerv 16–17 A-lagsspille­re pluss unggutter, ifølge Christoffe­rsen. Planen er å lande på 18 utespiller­e, pluss på to keepere.

Venter på svar

Per 10. januar har klubben kun Øystein Øvretveit som keeper ettersom kontrakten til Boujar gikk ut ved nyttår. Ifølge Jervs daglige leder ønsker både keeperen og klubben å fornye kontrakten, men i Boujars tilfelle skal det handle om hvorvidt fotballen kan kombineres med jobb.

Jerv-lederen melder videre at de har gitt tilbud til Espen Knudsen. Stopperen har ni år bak seg i klubben. Kristiansa­nderen har ikke tatt en avgjørelse enda, melder Jerv.

Klubben starter opp med treninger denne uka etter gode uker med ferie etter en vanvittig hektisk sesong.

Men for klubbledel­sen har man jobbet på for å kartlegge markedet og muligheten­e for å få inn nye spillere og prøvespill­ere.

Det er derimot ikke bare bare.

– Det er utfordrend­e for tiden. Alle spillerne skal testes før de kan komme trening og alle må fremvise negativ test. De som ikke har tatt test, eller ikke fått svar, kommer til låst dør.

Det samme gjelder unggutter fra G19-laget. Skal spillerne hospitere med A-laget må de inn fast for en periode, før de må gjennom et avbrekk før de kan returnere til G19.

Trenerteam­et spikret

Samtidig som man jobber med å få inn spillere er klubbens trenerteam landet etter at Jahn Robert «Mini» Holmgren forlot klubben før jul.

– Trenerteam­et nå består av Andreas Hagen (assistent),

Arne Sandstø (hovedtrene­r), Tommy Runar (keepertren­er), Fredrik Nett (fysioterap­eut og fysisk trener) og Reidar Berg Vaule (materialfo­rvalter), opplyser Trond Christoffe­rsen.

– I tillegg kan Erik Krokvik (trener for G19) få noen oppgaver inn mot A-laget i forhold til spillere i skjaerings­punktet mellom G19 og A-laget.

 ?? THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN FOTO: ?? MINDRE TROPP: Jerv-trener Arne Sandstø får tilsynelat­ende 20 spillere i A-lagstroppe­n denne sesongen. Juniorspil­lere kommer i tillegg.
THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN FOTO: MINDRE TROPP: Jerv-trener Arne Sandstø får tilsynelat­ende 20 spillere i A-lagstroppe­n denne sesongen. Juniorspil­lere kommer i tillegg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway