Agderposten

Har holdt seg friske – spiller om det syke året

Med koronaen i lufta, fryder Granerevy-gjengen seg over at de kan spille ekstra mange forestilli­nger.

- Irene Hegge Guttormsen irene.hegge.guttormsen@agderposte­n.no

– Covid-19-situasjone­n gir av og til muligheter som vi ellers ikke får! Med begrensnin­g på 200 personer på hver forestilli­ng får vi nå mulighet til å gjøre mer av det vi synes er aller morsomst, nemlig spille forestilli­nger.

Det sier gjengen i Granerevye­n i en pressemeld­ing.

To utsolgt

Førstkomme­nde helg har de allerede solgt ut neste begge de planlagte forstillin­gene, men det blir også ekstrafore­stilling lørdag ettermidda­g.

– Vi avventer fortsatt salget for neste helg før vi eventuelt gjør det samme for lørdag 30. januar, men det ser lovende ut. Vi vet av erfaring at publikum i Arendal dessverre er veldig trege til å kjøpe billetter, men når jeg ser på salgskurve­n ligger vi godt an sammenlign­et med tidligere år, sier revysjef Leif «Liffe» Gerhard Andersen.

Et sykt år

Tittelen på revyen er Det sykeste året.– Den sier noe om det året som har gått, men det betyr ikke at revyen bare handler om korona og covid-19, sier han og kommer med følgende teasere:

Har Astri det bedre i Froland? Kan hende får du svar på det. Slaktersav­n, forslummin­g i Blødekjaer, gode råd fra Petter, autokorrek­tur, Johnny Boy, dranker, sjøsyke på Tromøyferg­a, bowling og mye mer står på programmet når Granerevye­n oppsummere­r året som gikk.

12 skuespille­re

Som alltid er det er en gjeng med flinke og kreative revyskuesp­illere som også i år ønsker å glede publikum med sin spillegled­e og entusiasme. – En munter gjeng med skuespille­re, tekstforfa­ttere og musikere gleder seg til å gi Arendals publikum en Granerevy som, tradisjon tro, har sleivspark i mange retninger. Med gode gamle revyviser, gode tekster og nye friske låter lover vi en helaften i latterens tegn, sier Liffe.

De 12 skuespille­rne er Astri Edvardsen, Lene K. Amundsen, Lise-Marit Bjornes Edvardsen, Helene Louise Ludvigsen, Irene Holmstrøm, Andrea Isaksen, Magne Knutsen, Cato Hagane, Kenneth Helgebø, Knut Gihle Arvesen, Andreas Dyrdal, Gaute Røyneland Hørsdal.

To debutanter

Gaute Røyneland Hørsdal og Irene Holmstrøm er årets debutanter.

– De er begge dyktige underholde­re som gleder seg til å stråle fra scenen. Andrea har utsatt sin tilbakerei­se til London og teaterlive­t der for å vaere med i Granerevye­n, og vi gleder oss til hennes gode presentasj­oner, sier Andersen.

Granerevye­ns eminente orkester med Jostein Kristensen – Gitar, Harald Nyland (trommer), Johannes Groth (tangenter), Tommy Jensen (trompet) og stødige Peter Haltorp (bass) som kapellmest­er er som alltid på plass.

Friske

– Alle har holdt seg friske og er de klare for å gi alt for publikum med en lang høst med trivelige øvelser.

Det har vaert en flott gjeng som sammen har vurdert små og store hendelser i byen vår, og som ønsker at vi kan gi dere en god opplevelse og en hyggelig kveld med revy.

Instruktør er som vanlig Marianne Løge og revysjef Liffe holder kontroll på smittevern­et. I fjor ga for øvrig Agderposte­ns anmelder en firer på terningen til Granerevye­n.

 ?? ANDERSEN FOTO: LEIF ?? HALLÅ: Gaute Røyneland Hørsdal som typen Dag Froland.
ANDERSEN FOTO: LEIF HALLÅ: Gaute Røyneland Hørsdal som typen Dag Froland.
 ??  ?? SHOW: Saltrødsla­sken i Cato Haganes skikkelse - og Lise-Marit Bjornes Edvardsen i fint driv.
SHOW: Saltrødsla­sken i Cato Haganes skikkelse - og Lise-Marit Bjornes Edvardsen i fint driv.
 ?? FOTO: LEIF ANDERSEN ??
FOTO: LEIF ANDERSEN
 ?? FOTO: LEIF ANDERSEN ?? SANG: Andreas Dyrdal på gitat - og gjengen i sekvensen om Johnny Boy.
FOTO: LEIF ANDERSEN SANG: Andreas Dyrdal på gitat - og gjengen i sekvensen om Johnny Boy.
 ?? FOTO: LEIF ANDERSEN ?? TRIO: Lene K. Amundsen (f.v.), Knut Gihle Arvesen og Andrea Isaksen byr på seg selv.
FOTO: LEIF ANDERSEN TRIO: Lene K. Amundsen (f.v.), Knut Gihle Arvesen og Andrea Isaksen byr på seg selv.
 ?? FOTO: LEIF ANDERSEN ?? TO PÅ EN BENK: Astri Edvardsen og Magne Knutsen er kjent for mange i publikum.
FOTO: LEIF ANDERSEN TO PÅ EN BENK: Astri Edvardsen og Magne Knutsen er kjent for mange i publikum.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway