Agderposten

Det er ikke økonomisk forsvarlig å bygge barnehage på Marisberg nå

- Ingjerd Livollen Bystyrerep­resentant for Senterpart­iet

er omtalt som det verste siden 1999, eller kanskje tidenes tøffeste kutt, er nylig vedtatt. Jeg trodde på at kuttene innen oppvekstse­ktoren, som gjorde vondt langt inn i ryggmargen, var nødvendige for en kommune i økonomisk krise.

Et budsjett som

vi ikke sett konsekvens­en av ennå.

De kuttene har

med nåvaerende barnetall og nåvaerende godkjente barnehagep­lasser er det overkapasi­tet av barnehagep­lasser på Tromøy.

Tallene viser at Kommunens barnehager på

Tromøy har godt fornøyde foreldre og full dekning på sine plasser.

med partnere ironisk nok i spagaten. I en sak der Senterpart­iet ikke

Nå er posisjonen

ønsker å bruke millioner til en barnehage vi strengt tatt ikke trenger nå. Bekymringe­n min er hvem som skal ta denne regninga når budsjettet for 2023 skal legges.

som har endret seg siden undertegne­de sammen med representa­nten fra Arbeiderpa­rtiet og Rødt i barnehageu­tvalget konkludert­e med å ikke bygge ny barnehage grunnet overkapasi­tet og dårlig økonomi.

Det er lite

bli mangel på barnehagep­lasser på Tromøy grunnet økt tilstrømmi­ng av barnefamil­ier på grunn av batterifab­rikken, så skal vi nok få ordnet det.

Om det skulle

fremdeles gjeld i milliardkl­assen, så nå gjelder det å ha is i magen og vente til behovet viser seg.

Arendal kommune har

nytt fremme forslag om utsettelse i bystyret.

Senterpart­iet vil på

 ?? FOTO: MAGISKEMAR­ISBERG.NO ?? BARNAS BYDEL: På utbyggers skisse over Marisberg, er barnehagen tegnet inn. Ingjerd Livollen mener barnehagen kan vente til behovet for flere barnehagep­lasser øker.
FOTO: MAGISKEMAR­ISBERG.NO BARNAS BYDEL: På utbyggers skisse over Marisberg, er barnehagen tegnet inn. Ingjerd Livollen mener barnehagen kan vente til behovet for flere barnehagep­lasser øker.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway