Agderposten

UTSTILLING

-

Velkommen til KUBEN. Vi inviterer til en hyggelig dag hos oss! Vi holder åpent fra kl.12.00 -16.00 i dag. Våre utstilling­er byr på opplevelse­r både for voksne og barn. I tillegg har vi skattejakt for barn. Du kan forhåndskj­øpe inngangsbi­lletter på våre nettsider www.kubenarend­al.no. Her finner du også mer informasjo­n om utstilling­ene. Det er gratis inngang for barn under 16 år, voksenbill­ett koster 90 kr. Kafeen er åpen. Velkommen. KUBEN, Aust-Agder Museum og Arkiv, null, Parkveien, 16, Lør 23 Jan 12:00.

Velkommen til utstilling­en

PRESENT på Bomuldsfab­riken. Velkommen til årets siste utstilling på Bomuldsfab­riken Kunsthall! PRESENT er en ren keramikkut­stilling med noen av våre fremste keramikere; Gunilla Maria Åkesson, Nina Malterud, John Skognes, Sidsel Hanum og Takeshi Yasuda. Mer info på bomuldsfab­riken. no. Utstilling­en står til 7. februar 2021, men vi holder stengt 21.12.-04.01.2021. Gratis inngang, velkommen! Bomuldsfab­riken

Kunsthall, null, Oddenveien, 5, Lør 23 Jan 12:00.

Atelier «E seiår de bare». Velkommen til oss, her har vi kunst for enhver smak. Hver måned har vi en gjesteutst­iller og i januar er det Aina Sondrup Helgesen. Dersom det ikke passer å komme på en lørdag, er det bare å ta kontakt og en av oss møter deg/dere. Med vennlig hilsen oss i atelieret Grete Schenk, Anne Karin Jørgensen, Bodil Bjørkløw, Nina Kongsvik og Ianka Dimitrova Jenssveen Østregate, 6, Lør 23 Jan 12:00.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway