Agderposten

BURSDAGER

-

90 ÅR Karen O. Johansen

Jubilanten Karen O. Johansen, Longum, gratuleres med 90-årsdagen. Hilsen Jan Ingvald og Elin, Theodor og Kristine, Andrine og Tyra.

49 ÅR Olav Thon

Gratulerer med dagen Olav! Du er tålmodig og flink for tiden og vi er stolte av deg. Vi gleder oss til å feire deg med fest og morro i Oslo så snart vi kan. Glad i deg! Hilsen hele familien.

20 ÅR Malin Langva Pedersen

Hipp hurrra!Vi vil gratulerer deg så masse med 20 års dagen kjaere Malin. Håper du blir feiret litt av troppen din i militaeret. Så får vi feire deg skikkelig når du kommer hjem på perm.

Gode klemmer fra Mamma , pappa, Julie og Isabel.

18 ÅR Therese Steine

Hipp hurra for Therese Steine som blir 18 år fredag 22.januar. Må dagen bli like fin og go som du. Lykke til med lappen, og grattis med eigen bil! Mange goe gratulasjo­nsklemma frå mamma, pappa og Kristoffer. Gome på Rysstad- sender au eit rungandi HUUUURRRAA på 18 års dagen din.

14 ÅR Maria Foss

Gratulerer så mye med 14 års dagen i dag 22.1, Maria Foss. Du er ei flink og flott jente. Bursdagskl­emmer fra Besta, bestemor, bestefedre, onkler, tanter, Dennis, Isabel og Annabelle.

13 ÅR Victoria Nokevje-Tellefsen

blir tenåring i dag, 22. januar. Du er ei herlig jente som vi er veldig glad i. Gratulasjo­ner og klemmer sendes fra mormor og bestefar, mamma og pappa, Alexander og Angelica.

15 ÅR Emilie Dale

Vi heier på vår kjaere Emilie som fyller 15 år i dag! Du imponerer oss stadig med alle dine fine egenskaper, og ikke minst din omsorg og godhet for de rundt deg! Du holder orden på det meste, er hjelpsom, tålmodig og ikke minst sporty! Vi ønsker deg en super-fin dag og håper den blir like god som DU er! Varme klemmer fra Jonas, mamma og pappa.

15 ÅR Emilie Dale

Hallo Emilie, nå er 15-årsdagen kommet. Du er på full fart til å bli en voksen dame. Vi blir eldre, men du tar oss ikke igjen! Det er en glede for oss å se for en flott jente du er blitt. Glad i deg. Hilsen fra «mor og Tor» (morfar).

4 ÅR Lasse blir 4 år!

Vår kloke, gøyale og morsomme Lasse blir 4 år 22. januar! Gratulerer så mye med dagen! Mange klemmer fra Louise, pus, mamma og pappa

10 ÅR Annabelle Safie

Hipp hurra for vår herlige, snille og gode jente som fyller 10 år 22. januar. Vi er veldig glad i deg og ønsker deg en super bursdagsfe­iring! Mange klemmer fra Mamma, Pappa og Noah.

10 ÅR Annabelle Naevestad Safie

Kjaere snille, gode, omsorgsful­le Arendalsje­nta vår. Gratulerer så mye med 10-års dagen din. Vi er uendelig glad i deg, og håper du får en fin bursdag. Store klemmer fra Mommo og Offa på Songe.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway