Agderposten

Nå går han for wildcard

Karsten Marcussen, «Big Daddy Karsten» stilte i rosa i et sprudlende og fargerikt sceneshow i den tredje delfinalen av Melodi Grand Prix lørdag kveld.

- Mona Wikøren mona.wikoren@agderposte­n.no

Emmy trakk det lengste strået og er med det den tredje finalisten som er klar for finalen den 20. februar.

Men Marcussen koste seg veldig under den direktesen­dte tvsendinge­n på NRK.

Gullduell

– Jeg elsker det. Kan vi gjøre det igjen? sa en glad Marcussen like etter at han var ferdig med sin første opptreden med sangen «Smile».

Dinaye ble trukket ut til å synge først. Deretter var det Marcussens tur.

Etter at de to artistene hadde opptrådt, ble det klart at Marcussen hadde sikret seg første plass i gullduelle­n.

I duellen sto det mellom Marcussen og Emmy, hvor sistnevnte høstet flest stemmer av seerne.

Ny mulighet

Alt håp er imidlertid ikke ute for Big Daddy Karsten. Alle artistene som ikke går videre fra sin delfinale, får en ny sjanse til å motta en MGP-finalebill­ett. Hvem som får den siste plassen i finalen, avgjøres gjennom en «siste sjanse»-sending som finner sted mandag 15. februar.

– Karsten sier han er litt skuffa over resultatet men er overvelda av den enorme støtten han har fått. Nå trenger vi hele

Sørlandet til å støtte oss i wildcard-muligheten, sier Marcussens manager til Agderposte­n etter lørdagens sending.

– Historisk

Marcussen er født og oppvokst i Arendal, men er bosatt i Oslo. Lørdag kveld tok han steget inn i MGP-sirkuset.

Agderposte­n snakket med Marcussen kort tid før tv-sendingen. Da sa han:

– Dette blir første gangen en skeiv artist opptrer i norsk MGP med en åpenbar skeiv låt. Ellers er det vel andre gang at en rapper deltar. Sceneshowe­t mitt er heller ikke noe som har blitt sett i MGP før. Og så har jeg min egen historie. Går jeg helt til finalen, blir det historisk på mange måter, slik jeg ser det.

Vinneren av den første delfinalen var Blåsemafia­n feat. Hazel, og vinneren av delfinalen lørdag 23. januar ble Raylee fra Arendal.

– Hva er best – én eller to arendalitt­er i MGP-finalen? Vi satser på å doble sjansen for at en arendalitt vinner finalen! sa Marcussen til Agderposte­n før TV-sendingen.

 ?? FOTO: JULIA MARIE NAGLESTAD/NRK ?? MGP: Big Daddy Karsten leverte et fargesprak­ende show og var godt fornøyd etter opptredene­n.
FOTO: JULIA MARIE NAGLESTAD/NRK MGP: Big Daddy Karsten leverte et fargesprak­ende show og var godt fornøyd etter opptredene­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway