Agderposten

Hyller klubbens grep

Preben Skeie er tilbake i Arendal Fotball. På vei inn dørene gir han klubben skryt for valgene som har blitt tatt siden Roger Risholt ble ansatt.

- Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

Midtbanesp­illeren fra Vennesla, som scoret åtte mål på 32 kamper for Arendal Fotball i 2018 og 2019, prøver seg på ny i helhvitt. Forrige sesong ble det åtte kamper for Egersund.

I vinter skal han ha vaert naere en overgang til en annen klubb i 2. divisjon, men nå er han tilbake i Arendal.

– Det har skjedd store forandring­er i Arendal Fotball siden jeg spilte her sist, men fortsatt er det veldig mange spillere som jeg kjenner fra før. Det er en fin gjeng å vaere en del av, sier Preben Skeie til klubbens hjemmeside onsdag kveld.

26-åringen (fyller 27 neste uke) planlegger å bosette seg i Arendals-området for å slippe pendlingen til og fra treninger.

– De grepene Arendal har gjort i vinter synes jeg virker veldig lovende. Det er bra at vi får en enda tydeligere lokal profil, samtidig som jeg opplever at vi har en svaert slagkrafti­g ellever, mener Skeie.

Veldig fornøyde

Skeie blir den tredje midtbanesp­iller i dagens Arendaltro­pp. I skrivende stund er det kun Jakob Rasmussen og Redon Pllana som regnes som rene midtbanesp­illere.

Arendals trenerteam Roger Risholt og Bjørge Fedje er godt fornøyde med signeringe­n av den målfarlige venndølen.

– Preben har trent med oss en stund, og vi er derfor veldig fornøyde med at han nå også har signert kontrakt med Arendal Fotball, sier assistentt­rener Bjørge Fedje.

– Vi er godt fornøyd med våre offensive spillere, og også bakover på banen begynner det å se veldig bra ut. Men i midtbanele­ddet har vi egentlig bare hatt Jakob og Redon på plass til nå. Derfor passer Preben veldig godt inn i stallen vår. Planen er at vi skal dyrke han som indreløper. Det er hans absolutt beste posisjon, fortsetter Fedje.

Skeie har i første omgang signert en kontrakt ut 2021. Han gleder seg til å igjen løpe ut på Norac stadion i Arendaltrø­ya.

– Jeg kjenner Roger (Risholt) fra forrige gang jeg var i Arendal, og jeg liker godt hans måte å tenke fotball på. Jeg håper og tror at det skal passe meg godt.

 ?? FOTO: ELISABETH ALTENBORG ?? TILBAKE: Preben Skeie er tiltenkt en rolle som indreløper i Arendals 4-3-3-formasjon kommende sesong. Han er tilbake i Arendal etter en sesong i Egersund.
FOTO: ELISABETH ALTENBORG TILBAKE: Preben Skeie er tiltenkt en rolle som indreløper i Arendals 4-3-3-formasjon kommende sesong. Han er tilbake i Arendal etter en sesong i Egersund.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway