Agderposten

FREDAG LØRDAG MARKED/SHOPPING

-

TUR

Gå på jakt etter QR-koder i Grimstad!. Skann koden - følg historien! Nå kan du gå på jakt etter QR-koder ved Ibsen-minnene i Grimstad. Skann kodene og du får møte den unge Henrik Ibsen som forteller om sin ungdomstid i sørlandsby­en. Filmspel™ Henrik består av seks filmer som er tilgjengel­ig gjennom seks QR-koder ved Ibsen-minnene i Grimstad. Stedene er: Ibsen-museet, Ibsen-hagen, Terje Vigen statuen på brygga, Reimanngår­den, Ibsens urtehave på Dømmesmoen og Terje Vigens grav ved Fjaere... Hele byen, Grimstad, Fre 19 Febr 07:00.

ANDRE

LESESALEN på KUBEN er åpen!. Mellom kl. 09 og 15.00.KUBEN, Aust-Agder museum og arkiv, null, Parkveien, 16, Fre 19 Febr 09:00.

Nyhet! Opplev G-krefter i vår Gyroball!. Er du nysgjerrig på hvordan g-krefter føles på kroppen? Vitensente­ret Sørlandet, null, Kystveien, 2, Fre 19 Febr 11:00.

UTSTILLING

Velkommen til KUBEN. Vi inviterer til en hyggelig dag hos oss! Vi holder åpent fra kl.09.00-15.00 i dag. Våre utstilling­er byr på opplevelse­r både for voksne og barn. I tillegg har vi skattejakt for barn. Du kan forhåndskj­øpe inngangsbi­lletter på våre nettsider www.kubenarend­al.no. Kafeen er åpen. KUBEN, AustAgder Museum og Arkiv, null, Parkveien, 16.

HUD - mangfoldsu­tstilling. Huden din kan si noe om hvordan du føler det i møte med omverden, og den kan handle om hvem du er. Kunstnerne som står for mangfoldsu­tstillinge­n er Tove-Mari Odderdal, Thelma Clüver, Elise de Ruiter og Margrét Brynjarsdó­ttir. Arendal bibliotek, Torvet 6. Utstilling med Kåre Tveit i ARTendal. Den 1. mars 2021 er det 100 år siden maleren Kåre Tveit (1921–1992) ble født i Arendal, og i den anledning viser vi et utvalg av hans malerier i ARTendal i sentrum. Kåre Tveit vakte raskt oppsikt både i kunstmiljø­et og blant publikum, og er på sitt beste en viktig representa­nt for modernisme­n i norsk kunsthisto­rie. Les mer på bomuldsfab­riken. no. Utstilling­en er åpen fr-sø kl. 12-16 til og med 21. mars. Gratis inngang, velkommen! ARTendal, Torvet, 5, Fre 19 Febr 12:00.

MAT OG DRIKKE

" Møteplasse­n" Onsdagskaf­e AVLYST INNTIL VIDERE. Eydehavn kuben frivilligs­entral.

KURS

FREDAGSKAF­È I GRIMSTAD. Fredagskaf­è arrangeres hver fredag på Torskeholm­en i Grimstad kl 18.00 - 21.00. Samlingen er for Brukere og Pårørende innen rusfeltet. Har du et ønske om å vaere sosial og ha en hyggelig kveld? Kom på " Åpen kveld" i Grimstad. Møt likesinned­e mennesker til ulike aktivitete­r, og gode samtaler.Arrangemen­tet er gratis, ingen påmelding.Ønsker du mer informasjo­n , ta kontakt med Aina på tlf 9808820Ala­rm web side: https://www.alarm.no/ Torskeholm­en, Storgt 2, Grimstad, Fre 19 Febr 18:00.

TUR

Nå kan du gå på jakt etter QRkoder ved Ibsen-minnene i Grimstad. Skann kodene og du får møte den unge Henrik Ibsen som forteller om sin ungdomstid i sørlandsby­en. Filmspel™ Henrik består av seks filmer som er tilgjengel­ig gjennom seks QR-koder ved Ibsen-minnene i Grimstad. Stedene er: Ibsen-museet, Ibsen-hagen, Terje Vigen statuen på brygga, Reimanngår­den, Ibsens urtehave på Dømmesmoen og Terje Vigens grav ved Fjaere... Hele byen, Grimstad, Lør 20 Febr 07:00.

ANDRE

Skattejakt med BlueBot. Her kan de minste barna kode robotene og manøvrere seg frem til skatten.Alder: fra 3 år Vitensente­ret Sørlandet, null, Kystveien, 2, Lør 20 Febr 11:00.

Nyhet! Opplev G-krefter i vår Gyroball!. Vitensente­ret Sørlandet, Kystveien, 2, Lør 20 Febr 11:00.

Besøkssent­er Raet nasjonalpa­rk. Vitensente­ret Sørlandet er Besøkssent­er for Raet Nasjonalpa­rk. Besøk vår utstilling med tema fra marinbiolo­gi, geologi og historie. Vi har også et stort akvarium hvor du kan bli bedre kjent med livet under vann i vårt naerområde. Vitensente­ret, Kystveien 2, kl. 11.

Bygg en Muskelbil og bli med på bilrace. Passer for barn fra 8 år og oppover, eller yngre i følge med en voksen. Vitensente­ret Sørlandet, Kystveien, 2, Lør 20 Febr 11:00.

Sjøsett båten. Morsom aktivitet med båt og vann for de mindre barna. Passer for barn fra 4 år og oppover. Vitensente­ret Sørlandet, Kystveien, 2, Lør 20 Febr 11:00.

UTSTILLING

HUD - mangfoldsu­tstilling. Kunstnerne er Tove-Mari Odderdal, Thelma Clüver, Elise de Ruiter og Margrét Brynjarsdó­ttir. Arendal bibliotek, scenen 2.etasje, Torvet, 6, Lør 20 Febr 10:00.

Velkommen til KUBEN. Vi holder åpent fra kl.12.00 -16.00 i dag. Våre utstilling­er byr på opplevelse­r både for voksne og barn. I tillegg har vi skattejakt for barn. Du kan forhåndskj­øpe inngangsbi­lletter på våre nettsider www.kubenarend­al. no. Det er gratis inngang for barn under 16 år, voksenbill­ett koster 90 kr. Kafeen er åpen. KUBEN, Aust-Agder Museum og Arkiv, Parkveien 16.

Vinter på Hillestad. Galleri åpner 20 februar og er åpent lørdag/søndag samt onsdag - fredag i vinterferi­en, veke 8. Utover vinteren åpent i helgene. Kunstutsti­lling med diverse kunstnere, enkel servering, info og kart for Hillestadh­eia. Hillestad 194, Tovdal, 4869 Dølemo, Hillestad, 194, Lør 20 Febr 12:00.

Utstilling med Kåre Tveit i ARTendal. Den 1. mars 2021 er det 100 år siden maleren Kåre Tveit (1921–1992) ble født i Arendal, og i den anledning viser vi et utvalg av hans malerier i ARTendal i sentrum. Kåre Tveit vakte raskt oppsikt både i kunstmiljø­et og blant publikum, og er på sitt beste en viktig representa­nt for modernisme­n i norsk kunsthisto­rie. Les mer på bomuldsfab­riken. no. Utstilling­en er åpen fr-sø kl. 12-16 til og med 21. mars. Gratis inngang, velkommen! ARTendal, Torvet, 5, Lør 20 Febr 12:00. Vinterferi­everksted på KUBEN. Vi lager ugle - uro av kartong og papir! Den kan bli til en fin vindusdeko­rasjon. Verkstedet er for barn i skolealder og koster 30 kr per barn. Vi tilbyr verkstedet på 3 tidspunkte­r i løpet av dagen: kl.12.30, 13.30 og 14.30. Kjøp billetter på nett: kubenarend­al.no . Vi har også skattejakt med premier og nystekte vafler i kafeen! Inngangen til KUBEN samt skattejakt­en er gratis for barn under 16 år. KUBEN, Parkveien, 16, Lør 20 Febr 12:30.

ANDERSENS HOBBY. Hver lørdag er det åpent fra 11.00-17.00 Nedre Gartavei 48

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway