Agderposten

Omlegging av eiendomssk­att skyldes Frps egen politikk

- Eldrup Andreas Hansen Debattant

Jeg leser i

Agderposte­n 17/2 om Frps Raymond Skorstad og hans grådige politikere.

Når det gjelde

eiendomssk­att mener jeg at denne omlegginge­n skyldes Frps egen politikk med å redusere eiendomssk­atten med 2 promille uten å gi kommunene erstatning, slik at de måtte gjøre noe for ikke å miste muligheten­e til å gi innbyggern­e gode fellestjen­ester.

Det å bruke

private dyre tjenester ligger i Frps politikk. Siv Jensen jublet over å ha gitt oss fritt sykehusval­g fordi det offentlige ikke var gode nok. Men denne ordningen skulle ikke koste oss noe. Her ser vi Frps politikk. Det skal ikke koste oss brukere mer enn behandling ved offentlige sykehus. Private sykehus er slik som for eksempel firmaet som kommunen brukte ved omtakserin­g Geomatikk IKT AS. Å bruke private sykehus er mer kostbart, men det som kommer i tillegg refunderes av det offentlige, så vidt jeg vet. Slik jeg ser det, tappes offentlige sykehus økonomisk, og tjenestene blir ikke bedre. Med reduserte midler blir tjenestene dårligere og helsekøene lengre, og private legetjenes­ter mer lukrative.

Det er slik

vi får det, og Agderposte­n 17. februar dekker godt. Saerlig med oppfordrin­g fra Høyre om å klage.

Min oppfordrin­g som

ikke klagende ber om at de klagende tar kontakt med regjeringe­n for å rette opp det som FRP og Høyre klager på, så enkelt er det FAKTISK.

Hvis dere ikke

forstår, vet jeg som 80 åring at det er bare å styrke kommunenes økonomi, utvikle offentlige helsetjene­ster slik at det ikke blir køer i det hele tatt. For å styrke offentlige og private tiltak, mener jeg: Styrk offentlige helsetilbu­d for alle og gi fritt sykehus behandling innen offentlige sjukehus. La private skoler og barnehager vaere private uten offentlige tilskudd, først da kan de kalle seg private. Da er de faktisk også PRIVATE. Slutt å klag finn fram og støtt fellesskap­sløsninger.

Les heller Vanja

Grut sitt innlegg i dagens avis. Vi trenger ikke Donald Trumps light politikere, men politikere som for eksempel Vanja Grut.

 ??  ?? VINTERLAND­SKAP: Eldrup Hansen mener eiendomssk­atteomlegg­ingen skyldes Frps politikk med å redusere eiendomssk­atten med 2 promille uten å gi kommunene erstatning. Bildet er fra Arendal sentrum. FOTO: FRANK JOHANNESSE­N
VINTERLAND­SKAP: Eldrup Hansen mener eiendomssk­atteomlegg­ingen skyldes Frps politikk med å redusere eiendomssk­atten med 2 promille uten å gi kommunene erstatning. Bildet er fra Arendal sentrum. FOTO: FRANK JOHANNESSE­N

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway