Agderposten

Fikk syreskader under TV-innspillin­g

Fikk det til å koke over for Lothepus.

- Truls Bjørkum Larsen truls@lp.no

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

Influenser Amalie Snøløs (24) fra Birkeland trakk seg fra «Camp kulinaris» i mandagens episode på TV3 og Viaplay etter å ha fått syreskader under innspillin­g.

I episoden vasker hun gulvet med et såpevann som skal vaere blandet med syre, og hadde dyppet hendene i vannet flere ganger.

– Jeg skrubbet og skrubbet, og det gikk ikke vekk, sa Snøløs til Nettavisen etter innspillin­gen, som var i fjor.

Dro til legevakten

Etter hendelsen dro Snøløs til legevakten, hvor hun fikk beskjed om å holde seg unna kjøkkenet og matlaging noen dager. Det var da hun bestemte seg for å trekke seg ut fra konkurrans­en.

– Det føltes riktig når man ikke kunne lage mat, sa hun.

Snøløs håper likevel på å bli med neste år, og syntes det var kjedelig å forlate konkurrans­en så tidlig.

– Mitt største ønske er at de skal ta meg med til neste år, for jeg har så lyst til å bli med. Jeg var ikke ferdig med «Camp kulinaris» i det hele tatt, så det var kjipt, sier hun og krysser fingrene for en ny mulighet ved en senere anledning, sier hun til Nettavisen.

– Det var litt uheldig, men hva skal man gjøre. Jeg tenker at det er bedre at jeg skadet hendene enn at noen svelget eller fikk i seg den syra, for det hadde ikke gått bra.

Ble forbanna

Meddeltake­r Leif Einar Lothe «Lothepus» er kritisk til produksjon­en etter hendelsen som fikk Snøløs til å trekke seg.

– Den hendelsen var litt stygg, for der burde crewet vaert flinkere og reagert. Det var ikke holdbart, de skal vite mer og reagere fortere, fortalte han til Nettavisen etter innspillin­g.

– Jeg ble litt forbanna, og spesielt etterpå. Men jeg er også irritert selv for at jeg ikke reagerte fortere. Jeg har vaert borti brannskade­r og sånt før, og når noe sånt skjer er det bare om å gjøre å komme seg til legen med en gang, la 51-åringen til.

 ??  ??
 ?? FOTO: CARL CHRISTIAN ENGSTAD ?? TRAKK SEG: Amalie Snøløs tok valget å forlate konkurrans­en «Camp kulinaris» etter å ha fått syreskader på hendene. Arkivfoto
FOTO: CARL CHRISTIAN ENGSTAD TRAKK SEG: Amalie Snøløs tok valget å forlate konkurrans­en «Camp kulinaris» etter å ha fått syreskader på hendene. Arkivfoto

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway