Agderposten

– Samhandlin­gen var totalt fravaerend­e

Da Express tok imot Vindbjart på Fevik stadion ble det en svaert målrik og underholde­nde affaere. Åtte scoringer, deriblant fire selvmål, ble jevnt fordelt mellom 3. divisjonsl­agene.

- Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

Treningska­mpen mot Vindbjart var den andre kampen til Express siden mars i fjor. Forrige uke slo Express Jerv 4–1 etter scoringer av Markus Ringberg, Andreas Metveit og Markus Håbestad.

Da Vindbjart kom til Fevik torsdag kveld scoret de røde og blå på ny fire mål, men slapp denne gang også inn fire mål i det som ble en publikumsv­ennlig kamp for de rundt 100 tilskuerne i sommervarm­en.

– Vi var preget av å ikke ha spilt kamper på halvannet år nesten. Mot Jerv hadde vi gnist og var i hundre. I dag var vi ikke helt på, mener Roy Ludvigsen etter kampslutt.

Express-treneren ble vitne til at Vindbjart tok tak i kampen fra start og tok ledelsen før ti minutter var spilt. Da hadde Vennesla-laget også hatt et par gode muligheter, som begge ble reddet flott av Marius Aagre Larsen i Express-buret.

Men etter baklengsmå­let våknet hjemmelage­t og snudde kampen. Til pause ledet Express 2–1 etter scoring av Andreas Metveit og et svaert klønete selvmål fra Vindbjart.

Mangel på samhandlin­g

Andre omgang startet ganske likt som den første, med overtak fra bortelaget. I løpet av de første ti minuttene av andre omgang hadde Vindbjart snudd kampen på ny, og ledet nå 3–2. Jim Eriksen satte inn 3-3, før gjestene nok en gang tok ledelsen etter en keepertabb­e.

Ti minutter før slutt viste Markus Håbestad – Arendalspi­lleren som skal vaere svaert naer en overgang til Express – seg mesterlig fram og serverte ballen til Steinar Berås som satte inn kampens åttende, og siste mål. I tillegg fikk Håbestad en flott scoring annullert for offside i andre omgang.

Roy Ludvigsen var en tidvis svaert frustrert mann gjennom kampen.

– Vi har mye å jobbe med, ja. Mot Jerv hadde vi ekstremt god samhandlin­g. I dag var det totalt fravaerend­e. Og vi tok mange rare valg som satt oss under press. Valgene og posisjoner­ingen i dag var ekstremt dårlig, sier Ludvigsen.

I treningska­mpen spilte Magnus Kjølsrud hele kampen. Den 17 år gamle midtstoppe­ren har nylig signert kontrakt med Express, og forlater Jerv.

??  ?? FORRYKENDE: Steinar Berås dunket inn 4-4-målet i det som ble en underholde­nde affaere mellom Express og Vindbjart torsdag kveld.
FORRYKENDE: Steinar Berås dunket inn 4-4-målet i det som ble en underholde­nde affaere mellom Express og Vindbjart torsdag kveld. FOTO: T
 ??  ?? FRUSTRERT: Roy Ludvigsen var frustrert over mye av det han fikk se torsdag. FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN
 ??  ?? MÅLRIKT: Jim Eriksen jubler etter at han satt inn 3–3 mot Vindbjart.
MÅLRIKT: Jim Eriksen jubler etter at han satt inn 3–3 mot Vindbjart. FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN