Agderposten

G griner. Det er pinlig

-

Øystein Øvretveit 6

Litt smånervøst med beina innledning­svis, men også denne gangen har sisteskans­en noen vanvittige redninger. Han er så viktig for dette laget. Forventer nesten at han skal redde straffespa­rket, men denne gangen ble det scoring fra ellevemete­ren. Kan ikke lastes for de siste målene.

John Olav Norheim 5

Vinner som alltid alt i lufta fra første duell. Kjemper og løper gjennom hele kampen. Fungerer også veldig bra når han flyttes opp i banen etter pause.

Daniel Arrocha 6

Meget god kamp også av dansken. Kaster seg ned og blokkerer både skudd og innlegg.

Ole Martin Kolskogen 8

Rett og slett en prikkfri kamp av Kolskogen, som dessverre må gå av banen med skade kvarteret før slutt. Har et par defensive involverin­ger som er så gode at de er til å få hakeslipp av. Hans klart beste kamp i Jerv-drakta.

Torje Wichne 4

Viste tidlig at Zlatko Tripic ikke skulle få noe gratis i denne kampen. Irriterte en av Vikings viktigste spillere som fikk til lite. Dessverre svakt å legge igjen armen når Viking får straffe. Det koster dyrt.

Erik Brenden 4

Enormt løpsvillig. Legger ned meter etter meter, men med ball er det ikke like effektivt. Må spille kant i en firer i andre omgang, og fungerer nesten bedre der enn sentralt i banen.

Mathias Wichmann 5

Virket mye mer skjerpet i kveld enn mot Tromsø forrige kamp. Dirigerer, roper og styrer midtbanen. Er stadig borte hos lagkamerat­er og gir beskjeder. Svaert rolig når Jerv skal spille ut bakfra.

Aral Simsir 7

Sammen med Furtado mener vi at de er en av ligaens beste og driblester­ke duoer. Får med seg ballen i omtrent elle situasjone­r. Og, ja, noen ganger kan han spille eller avslutte litt tidligere, men fotball er underholdn­ing. Og Aral Simsir er Mr. Underholdn­ing.

Erlend Hustad 3

Gjorde sine saker greit frem til utvsininge­n. Det andre gule kortet er strengt, men det første han får er svaert unødvendig. Oppfører seg idiotisk etter at utvisninge­n er et faktum - uavhengig om det er korrekt eller ei.

Willis Furtado 7

Han slutter aldri å imponere, Furtado! Et uromoment gjennom hele kampen. Enorm til å holde på ball og dra seg forbi motspiller­e. Kunne scoret allerede etter to minutter da han blåste et skudd like over.

 ?? FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN ??
FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN
 ?? FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN ?? MÅTTE GÅ TETT: Erlend Hustad hevder han måtte gå tett for å bli hørt av dommerenfo­ran over 15.000 tilskuere.
FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN MÅTTE GÅ TETT: Erlend Hustad hevder han måtte gå tett for å bli hørt av dommerenfo­ran over 15.000 tilskuere.
 ?? ?? OLE MARTIN KOLSKOGEN STORSPILTE MOT VIKING. FOTO:
OLE MARTIN KOLSKOGEN STORSPILTE MOT VIKING. FOTO:

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway