Agderposten

MANGE NYE BILMODELLE­R!

Nå er det på tide å ta seg en tur ut til distriktet­s bilforhand­lere, for her har det virkelig kommet mange nye bilmodelle­r på kort tid, og noen er like rundt hjørnet.

- Tekst og foto: Hans Vidar Levinsen post@hvlmedia.no

Fra siste magasin i desember og til nå i slutten av januar har det kommet veldig mange spennende bilmodelle­r det er verdt å ta en ekstra kikk på. Gromstad Auto

Gromstad Auto i Arendal er forhandler for VW og Audi, og her har man fått inn den nye og oppgradert­e VW ID.4 GTX som har lenger rekkevidde enn før, og ikke minst forvarming av batteriet før lading, noe som betyr mye for å få en raskere ladehastig­het vinterstid. VW ID.5 får også disse forbedring­ene. Begge modeller har også blitt inntil 82hk sterkere, og har fått et forbedret infotainme­ntsystem. Audi Q4 har også blitt oppgradert med enda lenger rekkevidde og oppvarming av bilens batteri før hurtigladi­ng. Hurtigladi­ngen har også blitt enda hurtigere med inntil 175kW for Q4 med Quattro, noe som gjør at man under optimale forhold skal kunne lade fra 10% til 80% på 28 minutter. Audi Q4 har også fått mer krefter, og nå har Audi Q4 55 e-tron quattro hele 340hk, noe som gjør at den kan ta turen fra 0 til 100 km7t på 5,4 sekunder.

Autostrada

Solen skinner om kapp med alle hos Autostrada som gleder seg over den store lille Volvo EX30 som har kommet, og som kan prøvekjøre­s. Volvo EX30 kan du velge med RWD eller AWD, og det er tre ulike utstyrsniv­åer som er tilgjengel­ig. En moderne, sikker og spennende nyhet fra Volvo denne Volvo EX30 som helt klart bare må prøves på veien!

Mobile

Hos Mobile har bilmerket Opel dukket opp like før jul, og nå har også Opel Astra Electric dukket opp i de store nye lokalene til Mobile på Stoa. Her kan du velge mellom kombi og stasjonsvo­gn, eller Sports Tourer som Opel kaller stasjonsvo­gna. Opel Astra Electric Sports Tourer har hele 516 liters bagasjerom, noe barnefamil­ier vet å sette pris på. Elektrisk rekkevidde WLTP på inntil 413km. Det stilige designet bør oppleves med dine egne øyne hos Mobile som har både kombi og stasjonsvo­gn inne.

 ?? ?? NYE OPEL: Astra Electric kan du velge som kombi eller som Sports Tourer.
NYE OPEL: Astra Electric kan du velge som kombi eller som Sports Tourer.
 ?? ?? NY OG OPPGRADERT: Audi Q4 e-tron hos Gromstad Auto.
NY OG OPPGRADERT: Audi Q4 e-tron hos Gromstad Auto.
 ?? ?? HOS AUTOSTRADA: kan du prøvekjøre den nye Volvo EX30.
HOS AUTOSTRADA: kan du prøvekjøre den nye Volvo EX30.
 ?? ?? NYE OPPGRADERT­E: VW ID.4 GTX hos Gromstad Auto.
NYE OPPGRADERT­E: VW ID.4 GTX hos Gromstad Auto.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway