Agderposten

–Vi ønsker å vise verden at vi ikke lenger er barnestjer­ner

«Vi er ikke de samme» lyder den oversatte tittelen på Marcus & Martinus nye låt, som poptvillin­gene bruker for å understrek­e noe som er viktig for dem.

-

– Vi ønsker å vise verden at vi ikke lenger er barnestjer­ner, sier Marcus Gunnarsen og Martinus Gunnarsen, som fyller 22 år neste måned, i en uttalelse.

Med sin nye låt «We Are Not The Same» ønsker tvillingen­e å vise seg fra en ny side og med et nytt lydbilde, for å banke inn overgangen til et voksent artistliv.

Sangen utkommer samme dag som Marcus & Martinus starter på en nordisk turné i Danmark, der de to siste konsertene foregår 8. februar på Tapperiet i Trondheim og 11. februar i Oslo Spektrum, der de sist spilte i 2018 – og der gjennombru­ddet deres kom som MGPjr-vinnere i 2012.

Skrev debattinnl­egg

Det skapte mye oppmerksom­het da Gunnarsen-brødrene tidligere i januar tok en pause fra sosiale medier. Så mye at de valgte å gå ut i et debattinnl­egg i VG i forrige uke og konstatere:

– Vi kunne faktisk ikke ta en pause fra sosiale medier uten at mediene og fans trodde det lå en skandale eller negativ hendelse bak, skrev tvillingen­e.

De skrev nemlig «unnskyld» i innlegget der de meldte om pausen, noe som angivelig førte til spekulasjo­ner. I avisinnleg­get påpekte brødrene at de kjente seg godt igjen i artistkoll­egers observasjo­ner hvordan man som artist eller kjendis kan få positiv oppmerksom­het ut av en negativ hendelse.

Lover å fortsette

– Er det en skandale som skal til for å lande suksessful­le comeback? Eller overgangen fra rollen som barnestjer­ne til voksen artist?

De delte hvordan de selv hadde stått overfor vanskelige valg i løpet av karrieren, og at press utenfra så vel som fra musikkbran­sjen flere ganger hadde satt identitete­n deres på prøve. De avsluttet med et løfte:

– Vi vil fortsette å vaere Marcus & Martinus, også som voksne.

Etter turneen venter deltakelse i svenskenes Melodifest­ival, som er uttaket til Eurovision, på den norske popduoen – som kom på andreplass etter Loreen i fjor. På den siste delfinalen i Karlstad 2. mars

Flere britiske medier meldte i går formiddag at kongen (75) var observert på vei inn på et privat sykehus i London.

Kort tid etter sendte prøver de seg på ny med låten «Unforgetta­ble». (©NTB)

Buckingham Palace ut en kunngjørin­g der det bekreftes at kongen er innlagt.

– Kongen er glad for at hans prostatadi­agnose bidrar til å øke folks bevissthet om tilstanden, heter det videre i uttalelsen.

Det var i forrige uke at det ble kjent at kong Charles skulle behandles for forstørret prostata. (©NTB)

 ?? ?? Marcus & Martinus under fjorårets svenske Melodifest­ival.
FOTO: JESSICA GOW/TT
Marcus & Martinus under fjorårets svenske Melodifest­ival. FOTO: JESSICA GOW/TT

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway