Agderposten

Det Hamas gjorde blekner i forhold til det Israel har gjort

Hvordan i hule heia kan mennesker fra det fjerne, kalde nord bli så glad i et totalt fremmed folk i Midtøsten, at man godkjenner alt de gjør, om det så er de verste krigsforbr­ytelser mot små barn?

- Erik Myhre

Det krever vel et slags mot å komme med støtteerkl­aeringer til Israels krigføring like etter at jeg har skrevet at «De som legitimere­r og støtter det Israel gjør akkurat nå, må da virkelig vaere de forferdeli­gste mennesker?!», endatil med henvisning­er til mitt innlegg.

Mener dere Israel-venner virkelig at de 10.400 barna som nå er drept eller som har mistet en eller begge armer, et eller begge ben, nå «har fått som fortjent», med bakgrunn i all dritten jødene har vaert gjennom? Hva galt har disse barna gjort, utenom å vaere født i Gaza? På hvilken måte er disse små, uskyldige, søte barna, forbundet med jødeforføl­gelse gjennom historien?

Hvordan i hule heia kan mennesker fra det fjerne, kalde nord bli så glad i et totalt fremmed folk i Midtøsten, at man godkjenner alt de gjør, om det så er de verste krigsforbr­ytelser mot små barn?

Man kan mene hva man vil om Hamas og terror, men det endrer ikke det faktum, at hvis man sender bomber på bomber på bomber inn i åpenbare sivile områder og helt vanlige boligblokk­er, så VET avsenderen at de nå dreper TOTALT uskyldige mennesker og barn.

Når det faktisk er NULL sjanse for at de bare rammer Hamas-tilhengere

er eneste konklusjon at Israelers ledere er grusomme og onde, totalt blottet for aere og etikk!

Det Hamas gjorde 7. oktober blekner jo totalt i forhold til det Israel har gjort og gjør i retur. Alle som med viten og vilje dreper små uskyldige barn, er fullskala drittsekke­r!

Netanyahu havner nå på vanlige folks liste over «de verste menneskene som noen gang har levd». At Israel har så høy status blant kristne at de ser gjennom fingrene på rene henrettels­er og lemlestels­er av uskyldige, små barn, det er bare helt uvirkelig og veldig, veldig underlig for oss som ikke ser på Israel som «Guds utvalgte».

 ?? FOTO: INNSENDT ?? På hvilken måte er de små barna på Gaza forbundet med jødeforføl­gelse gjennom historien? spør Erik Myhre.
FOTO: INNSENDT På hvilken måte er de små barna på Gaza forbundet med jødeforføl­gelse gjennom historien? spør Erik Myhre.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway