Agderposten

Vant historisk første kamp

Samarbeids­laget Hisøy/Arendal Fotball 2 tok en solid seier i sin første kamp noensinne, da de møtte Express 2 i Vintercupe­n på Fevik søndag.

- Ola Bjerkevoll ola.bjerkevoll@agderposte­n.no

– Det er alltid godt å komme i gang med en seier. Jeg så først og fremst etter prestasjon­er, og jeg synes vi gjør en veldig god førsteomga­ng. I andre synes jeg vi slipper oss litt ned og lar de komme litt mer inn i kampen, som jeg synes var litt unødvendig. Men det er ung gjeng dette.

– Få har lappen

Det sier trener Tore Digernes til Agderposte­n etter kampen. Han leder laget sammen med Preben Jacobsen og tidligere Arendal-spiller Sune Killeriich.

Hovedvekte­n av det nye samarbeids­laget er i aldersgrup­pa 15–18 år.

– Det er veldig få av de som har bil-lappen for å si det sånn. De er treningsvi­llige og har lyst til å se hvor gode de kan bli, sier Digernes.

– Spillerne på laget har en stamme av Myra G2007, som jeg og Preben trente før. Så er det spillere fra Hisøy, Froland, Trauma og Grane.

– Håper vi fortsetter sånn

Søndag ettermidda­g fikk Digernes altså se sine gutter score fire mot Express 2.

– Det føles bra. Vi har et sterkt lag og viser det i denne kampen. Jeg håper vi fortsetter sånn, sier Yusef Omid (16).

Høyrevinge­n fikk vist seg fram med to scoringer, mens de jevnaldren­de lagkamerat­ene Christian Digernes og Oliver Fjalsett satte en hver.

Neste kamp for det nye samarbeids­laget i Vintercupe­n er mot Trauma 6. februar, mens de så langt ikke har tenkt så mye på hva målsetting­en for sesongen som helhet skal vaere.

– Foreløpig har vi ikke satt oss noe mål. Vi ønsker å få de opp ett nivå på sikt, men det kan bli litt tidlig i år tror jeg. Det viktigste nå er at de unge spillerne får en god utviklings­arena, og så ser vi hvor det baerer hen, sier Tore Digernes.

 ?? FOTO: OLA BJERKEVOLL ?? GLAD GJENG: Målscorere for Hisøy/Arendal Fotball 2 var Yusef Omid, Christian Digernes og Oliver Fjalsett, sammen med keeper Erlend Muller (nummer tre fra venstre).
FOTO: OLA BJERKEVOLL GLAD GJENG: Målscorere for Hisøy/Arendal Fotball 2 var Yusef Omid, Christian Digernes og Oliver Fjalsett, sammen med keeper Erlend Muller (nummer tre fra venstre).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway