Agderposten

Robbie Williams kjøper favorittkl­ubben Port Vale

-

Det er den britiske avisen The Sun som onsdag melder om at Williams, støttet av en gruppe investorer, jobber med muligheten for å ta over eierskapet i Port Vale. Arbeidet skal vaere på et tidlig stadium, men planene ligger der.

I så fall blir Williams den siste i rekken av kjendiseie­re fra underholdn­ingsbransj­en i engelsk fotball. Lille Wrexham har fått stor oppmerksom­het etter at skuespille­rduoen Ryan Reynolds og Rob McElhenney ble deleiere i klubben.

Wrexham-eventyret har sågar blitt en lukrativ TV-serie.

– Inspireren­de

Ifølge The Sun kan et eventuelt Robbie Williams-ledet oppkjøp av Port Vale bane vei for en lignende TV-satsing.

– Det er tidlig i prosessen, men Robbie har blitt formelt kontaktet for å se om han er interesser­t i å fronte et oppkjøp. Port Vale er fortsatt en av hans største kjaerlighe­ter, og det har alltid vaert en drøm for ham å vaere mer involvert. Han har hatt et par møter, og støttespil­lerne hans er utrolig spente, sier en ikke navngitt kilde til The Sun.

– Det er inspireren­de å se hva Ryan og Rob har gjort med Wrexham – de økte tilskuerta­llene, supportere­ffekt-salget og

ROBBIE WILLIAMS.

den generelle profilbygg­ingen. Port Vale-fansen elsker Robbie, og på papiret er det en «match made in heaven», fortsetter vedkommend­e.

Port Vale skriver i en uttalelse onsdag at Williams ikke har lagt inn noe bud på klubben og at det heller ikke foreligger noen konkrete samtaler om dette. Videre heter det at eierne og Williams ser på flere positive prosjekter rundt klubben.

Faan

Det er ingen hemmelighe­t at Robbie Williams er en livslang fan av fotballklu­bben Port Vale. I helgen ble han gjort til klubbpresi­dent. I den forbindels­e uttalte han at tilknytnin­gen til klubben var sterkere enn noen gang etter en downperiod­e.

Han skrøt av deleier Carol Shanahan.

– Grunnen til at jeg ikke hadde vaert hos Port Vale på lang tid, var at jeg aldri møtte personene som drev klubben. Den føltes ikke kjaerlig, hjemmekose­lig eller imøtekomme­nde, sa han i en video.

Nivå tre

– Så kom Carol og familien hennes inn, revitalise­rte, klubben, og jeg la merke til at dette skjedde og synes det var utrolig interessan­t. Det fikk meg på en måte til å reinvester­e, først i form av interesse og deretter ved å legge hjertet mitt i klubben igjen, fortsatte popstjerne­n.

Port Vale holder til på tredje nivå i engelsk fotball. Wrexham er i divisjonen under. (©NTB)

 ?? FOTO: SVEIN OVE EKORNESVÅG, NTB ??
FOTO: SVEIN OVE EKORNESVÅG, NTB

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway