Agderposten

Barnehagep­lass

-

pel i spesialped­agogikk. Det er vi veldig glad for. Det hadde vaert en drøm å få spesialped­agog på hver eneste avdeling slik at vi får slik kompetanse tettere på barna – da ville vi ikke trenger så mye slik hjelp utenfra og kunne få til mer tidlig innsats og slik gjør barna enda bedre rustet for fremtiden, sa Bliksåsen-styrer Ane Nylund Vindholmen og virksomhet­sleder Gry Reiulfsen.

Ønsker fleksibili­tet

Permisjons­ordningen for nybakte foreldre ble også tatt opp. Mer fleksibili­tet i forhold til hvem som skal ta ut permisjon, var et ønske de sendte med ministeren mot hovedstade­n.

– Jeg tror det hadde vaert bedre hvis foreldrene kunne velge mer selv, sa ordfører Håland.

Trebarnsmo­r Linn Therese Homstøl er helt enig:

– Jeg er sikker på at det hadde vaert bedre hvis folk kunne velge det som passer for deres livssituas­jon.

Roste trebarnsmo­r

Naeringsmi­nisteren var for øvrig fornøyd med hennes innsats på barnefront­en – altså tre barn på fire og et halvt år.

– For ti år siden fødte norske kvinner i gjennomsni­tt 2,1 barn, nå er snittet på 1,4 så det kan bli utfordrend­e fremover. Vi trenger flere hender både innen eldreomsor­g, barnehage og andre steder, sa han før han tok turen inn til flere barnehageb­arn som spiste grøt.

Der var også Jens sin storesøste­r Lotta.

Etter turen innom Froland, kjørte han og hans politiske rådgiver Bhanuja Rasiah til Universite­tet i Agder i Grimstad der han blant annet skulle besøke Senter for kunstig intelligen­s (CAIR).

På kvelden møttes Vestre og Frolands ordfører på ny – da på Ap-samling i Kristiansa­nd.

 ?? ?? på at de hadde en ny avtale å rekke, men Vestre koste seg blant barna. Bak ham står Frolands ordfører Inger-Lene (snart 5) og lillebror Jens (6 md.).
på at de hadde en ny avtale å rekke, men Vestre koste seg blant barna. Bak ham står Frolands ordfører Inger-Lene (snart 5) og lillebror Jens (6 md.).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway