Agderposten

En boikott av Israel er en boikott Norge

Støre driver oss videre mot stupet, like forherdet som farao i Egypt den gangen han med hele sin haer til slutt ble druknet i Rødehavet som følge av sitt israelhat.

- Oddvar Berge NORIEL Vardevakt, Grimstad

Det ropes stadig høyere om boikott av Israel og nye tostatsløs­ninger. Det er som å rope om boikott av Norge.

Hvor mange tostatsløs­ninger

skal vi ha? Området ble delt i to den gang Israel ble påbegynt gjenoppret­tet i 1948. Da fikk araberne Transjorda­nia, nå kalt Jordan, en langt større andel enn hva Israel fikk.

Problemet i Midtøsten er ikke (antall) landområde­r, men at muslimske arabiske jødehatere skal ha jødene utryddet og Israel utvisket av kartet. Så prøver de seg bit for bit med alskens knep og triks. Dette er Hitlers ånd, nazismen, nynazismen. Noen snur dette totalt på hodet og kaller Benyamin (Bibi) Netanyahu for Hitler.

Norges problem er at vi støtter denne terrorisme­n. Enten vi vil eller ei, så brukes norske kroner i milliardkl­assen på dette til egen ulykke.

Bibelen advarer om at den som forbanner Israel skal selv bli forbannet. Den lover at den som velsigner Israel skal bli velsignet.

Norges forsvarsev­ne er bygget ned. Nå frykter mange for hva som vil skje dersom israelsven­nen Trump blir neste president i USA. Han har uttrykt seg slik at støtten fra USA til Norge (Europa) gjennom NATO kan bli usikker.

Europa bør klare seg selv, sier han. En mulig konsekvens.

Svaert mye av politikken i landet vårt mislykkes for tiden. Skandale på skandale. En annen konsekvens.

Stormer og uvaer raser. Naturkreft­ene herjer med oss, spesielt i Nord som er kjent for all sin bannskap (som de også roser seg av). Misbruk av israelsven­nen Guds hellige navn. Minnes Guds bud. En tredje konsekvens.

Vårt nye israelhat og jødehat

kalt antisemitt­isme og antisionis­me. En fjerde konsekvens.

Dette er noe vi må ta innover oss. Støre driver oss videre mot stupet, like forherdet som farao i Egypt den gangen han med hele sin haer til slutt ble druknet i Rødehavet som følge av sitt israelhat.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway