Agderposten

Angriper fortsetter i Jerv

Peter Wilson (27) har skrevet under på en ettårskont­rakt med Jerv etter at hans opprinneli­ge kontrakt med klubben gikk ut ved årsskiftet.

- Marius Gundersen marius.gundersen @agderposte­n.no

– Det føles bra og jeg føler meg trygg her i Jerv. Jeg vet hva jeg får av klubb, trenerteam og spillergru­ppen. Jeg har allerede vaert her et par uker å trent etter jul og føler på at jeg vil ha mer av dette, sier Peter Wilson.

Fornøyd

Angriperen har trent med Jerv siden midten av januar, bortsett fra den ene uken han trente med 1. divisjonsk­lubben Kongsvinge­r.

– Det er fortsatt åpent, men akkurat nå er jeg her fordi jeg ikke har spilt fotball siden skaden i april. Jeg fikk tilbud om å komme hit og holde meg i gang. Jeg tok vare på den sjansen, så nå er jeg her, sa svensk-libanesere­n til Agderposte­n i midten av januar.

Jerv-trener Lars Bohinen har hele veien vaert klar på at han gjerne ser 27-åringen skriver under på en ny kontrakt med dem. 54-åringen var naturlig nok en fornøyd mann når det endelig var på plass.

– Det er en veldig bra signering for oss. Han er godt kjent med oss, sier Bohinen til Agderposte­n.

– Han har en hurtighet som er utfordrend­e for motstander­ne våre, i tillegg til at han er god i det relasjonel­le spillet. En meget bra signering, legger han til.

Stygg skade

27-åringen kom til Jerv for halvannet år siden fra Raja Casablanca og står med tre mål og fem målgivende på 13 kamper for gultrøyene.

Etter å ha vaert i storform i starten av sesongen i fjor, var han svaert uheldig og skadet seg stygt i hjemmekamp­en mot Skeid.

– Det var tøft. Det er min første langtidssk­ade. Det har vaert «kjempigt» og seigt. Men nå er jeg tilbake og har blikket fremover og bidra her på de måter jeg kan, sa Wilson i midten av januar.

– Det har snart gått et år siden skaden, men samtidig føler jeg det har gått fort. Jeg savner å spille fotball og er ivrig på å komme fullt og helt tilbake nå. Jeg er med på alt av treninger og tar kampene gradvis, sier Wilson.

Nå er det altså klart at han blir vaerende i Jerv og skal forsøke å skyte de opp i 1. divisjon igjen.

– Jeg vil bidra med løpskraft, målpoeng, assist og vi skal sammen kjempe om opprykk. Hver kamp teller og jeg ser frem til en spennende sesong, sier spissen.

 ?? FOTO: FK JERV ?? Peter Wilson blir med Jerv ned i 2. divisjon.
FOTO: FK JERV Peter Wilson blir med Jerv ned i 2. divisjon.
 ?? FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN ?? STORSPILTE: Peter Wilson scoret ett mål og leverte tre målgivende på de tre første kampene i 1. divisjon i fjor. I den tredje serierunde hjemme mot Skeid pådro han seg derimot en stygg skade som skulle holde han ute resten av sesongen.
FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN STORSPILTE: Peter Wilson scoret ett mål og leverte tre målgivende på de tre første kampene i 1. divisjon i fjor. I den tredje serierunde hjemme mot Skeid pådro han seg derimot en stygg skade som skulle holde han ute resten av sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway