Agderposten

Henter belgisk fotballtal­ent

Jerv forsterket stall og lag ytterliger­e tirsdag ettermidda­g da de signerte belgiske Henri Stanic (21).

-

– Jeg er veldig glad for å ha signert for Jerv. Jeg gleder meg til å få kommet i gang med gjengen, forteller nysignerin­gen til Jervs hjemmeside.

Agderposte­n meldte at Jerv naermet seg signeringe­n av Stanic tirsdag formiddag.

– Henri Stanic er en spiller som kan bekle mange roller. Han har bra fysikk med sine 191cm på strømpeles­ten og er sterk i lufta, sier Jervs daglige leder, Jon Ole Reinhardse­n om nysignerin­gen.

– Henri er en ung og talentfull spiller som vi har troa på kan ta ytterliger­e steg i Jerv. Han har mange gode forutsetti­nger til å nå langt. Vi ser frem til å se han i gult og blått fremover, legger han til.

Stanic kommer fra spill for Liepaja i Latvia og har skrevet under på en toårskontr­akt med Jerv.

Han spilte 28 kamper og scoret fem mål for laget som endte på femteplass i den latviske toppdivisj­onen. I tillegg scoret han ett mål på tre kamper i den latviske cupen.

21-åringen er primaert forsvarssp­iller, men kan også bekle andre posisjoner på banen.

Han har én aldersbest­emt landskamp for Belgia, og har blant annet vaert i utviklings­avdelingen til de belgiske toppklubbe­ne Anderlecht og OH Leuven.

Stanic vil ha sin første treningsøk­t med Jerv tirsdag på Levermyr, i det som er gultrøyene­s andre økt for dagen etter at de trente i Sørlandsha­llen tidligere på formiddage­n.

Belgieren blir med det klubbens femte forsterkni­ng i vinter.

Fra før har Peter Wilson (forlenget kontrakten), Sivert Strangstad (Egersund), Mansour Gueye (Sogndal) og Lars Markmanrud (Sandefjord) blitt hentet til klubben.

 ?? FOTO: FK JERV ?? KLAR FOT JERV: Belgiske Henri Stanic (til venstre) kommer fra latvisk fotball. Daglig leder i Jerv, Jon Ole Reinhardse­n, er strålende fornøyd med å ha fått på plass fotballtal­entet.
FOTO: FK JERV KLAR FOT JERV: Belgiske Henri Stanic (til venstre) kommer fra latvisk fotball. Daglig leder i Jerv, Jon Ole Reinhardse­n, er strålende fornøyd med å ha fått på plass fotballtal­entet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway