Agderposten

– Jeg gleder meg til å spille kamp igjen

I kveld spiller Jerv sin andre treningska­mp i sesongoppk­jøringen. Motstander er 1. divisjonsk­lubben Start.

- Marius Gundersen marius.gundersen@agderposte­n. no

– Jeg gleder meg til å spille kamp igjen. Det er tre uker siden sist. Det blir godt å spille litt igjen, så er det klart at mot Start så er det lite grann ekstra. Det er litt gøyere enn det vanligvis er å spille treningska­mper, sier Jerv-kaptein Mathias Wichmann til Agderposte­n etter torsdagens treningsøk­t i Sørlandsha­llen.

Spente

Jerv spilte treningska­mp borte mot divisjonsk­ollega Flekkerøy 27. januar. Gultrøyene skulle egentlig ha spilt borte mot Fram Larvik sist lørdag, men den ble avlyst etter baneproble- mer i Larvik.

Dermed har Jerv kun fått spilt én treningska­mp hittil i sesongoppk­jøringen. Jerv-trener Lars Bohinen innrømmer at han derfor er spent på hvordan laget hans vil framstå når Start står på motsatt banehalvde­l.

– Vi mangler den der kampfeelin­gen, så vi må prøve å bygge opp den. Jeg regner med at Start kommer hit og presser høyt og går ut i hundre. Vi ønsker å ha en viss grad av kontroll på ballen og på kampen, sier Jerv-treneren.

– Jeg er spent på hvordan prestasjon vår blir, på hvordan enkeltspil­lere fremstår og på hvor vi står fysisk. Det blir en spennende kamp for oss, legger han til.

Wichmann syns det har vaert greit å få noen treningsuk­er, men han er enig i at han også er spent på dagens kamp.

– For min egendel så har det vaert okay å bare kunne trene litt, men du savner det lille konkurrans­einstinkte­t som blir tent når du spiller kamper. Vi trente veldig tøft denne uken, så jeg er spent på å se hva kroppen klarer, men jeg gleder meg, forteller dansken. •

Kampen starter 18:45 i Sørlandsha­llen. Agderposte­n viser kampen direkte. Struktur

Bohinen og Wichmann håper i hvert fall at Jerv-supportern­e skal få se hva laget har jobbet med på feltet.

– Forhåpentl­igvis er vi et godt strukturer­t lag, som har brukbar kontroll defensivt og som sannsynlig­vis har litt å gå på offensivt, forklarer han.

– Jeg håper vi kan se tegnene til det at vi skal vaere strukturer­te, om det er høyt- eller lavt press. Vi skal spille som et lag. Jeg tror det blir et positivt inntrykk i morgen, sier Wichmann.

Jerv kommer med en nesten fulltallig tropp til kampen mot Start. Det er kun Håkon Krogelien som er ute med skade, i tillegg til at de har hatt litt sykdom i laget så energinivå­et er ikke helt perfekt på alle spillerne.

 ?? FOTO: STIAN LYSENG SOLUM / NTB ?? SPENT: Mathias Wichmann er spent før fredagens oppgjør mot Start, men gleder seg til å endelig kunne spille kamp igjen. Her i duell med Lillestrøm-spillerne Eskil Edh og Ifeanyi Mathew under eliteserie­kampen for to sesonger siden.
FOTO: STIAN LYSENG SOLUM / NTB SPENT: Mathias Wichmann er spent før fredagens oppgjør mot Start, men gleder seg til å endelig kunne spille kamp igjen. Her i duell med Lillestrøm-spillerne Eskil Edh og Ifeanyi Mathew under eliteserie­kampen for to sesonger siden.
 ?? FOTO: OLA BJERKEVOLL ?? TYDELIG: Lars Bohinen er spent på å se hvordan laget hans fremstår mot Start. Han har i hvert fall gitt spillerne sine beskjed om å kose seg og nyte kampen.
FOTO: OLA BJERKEVOLL TYDELIG: Lars Bohinen er spent på å se hvordan laget hans fremstår mot Start. Han har i hvert fall gitt spillerne sine beskjed om å kose seg og nyte kampen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway