Agderposten

Tømrer-Torstein (22) skal kjempe i «Norges tøffeste»

Tømrer og brannmann Torstein Risdal Hannås er én av ti deltakere i årets sesong av «Norges tøffeste» på NRK.

- Jørund Flaa jofl@agderposte­n.no

– Det er noe ville greier dette her. Det var skikkelig tøft både fysisk og psykisk - og man fikk smake på ordentlig blodsmak i munnen, sier 22-åringen til Agderposte­n.

– Beinhardt

Denne uken ble de ti deltakerne til årets sesong – den femte sesongen i rekken – av realityser­ien «Norges tøffeste» presentert.

– Årets deltakere er fra hele landet, fra Evje i sør til Hammerfest i nord. De som kjemper om tittelen har bakgrunn fra blant annet svømming, kampsport, brannsport og råning, sier prosjektle­der Solveig Hareide i en pressemeld­ing.

Som i tidligere sesonger foregikk konkurrans­en også i år på den nedlagte oljeplattf­ormen Albuskjell utenfor Trondheim.

Innspillin­gen av programmet gikk av stabelen fra 4. juni til og med 23. juni i fjor sommer. Serien har premiere på NRK den 7. mars.

Programled­er er Jørgine Massa Vasstrand.

22-åringen fra Evje kan ikke si noe om hvordan selve konkurrans­en endte, men han legger ikke skjul på at det var beinhardt.

– Det var absolutt tøft, men også veldig gøy. Det aller tøffeste var nok kanskje matmangel kombinert med harde fysiske øvelser. Vi fikk lite mat og det å klare å ha nok energi til øvelsene var skikkelig hardt, sier han, og legger til:

– Men det var også derfor jeg meldte meg på. Jeg ville teste grensene mine og se hva jeg kunne tåle, sier han.

22-åringen er en aktiv og sporty type. Han jobber fulltid som tømrer og deltid som brannmann i Setesdal brannvesen. han har tidligere deltatt i VM i brannsport.

I tillegg til fysiske jobber, trener han daglig - både styrke og kondisjon. Fysikken hans baerer også preg av det. 22-åringen er godt utrustet med muskler.

«Han er en sindig sørlending, men de andre deltakerne kaller ham bare en gresk gud» opplyser NRK i pressemeld­ingen.

– Stas å bli kjendis

22-åringen har kjaereste og samboer hjemme på Evje.

Nå gleder bade han – og hun (ifølge ham) – seg til at konkurrans­en skal rulle over TV-skjermen.

– Hvordan tror du det er å få smake på kjendistil­vaerelsen?

– Jeg er jo litt spent, men jeg tror egentlig det blir veldig gøy. Det eneste er at jeg pleier å hate å høre min egen stemme hvis folk filmer og sånn, så jeg lurer litt på hvordan det blir på TV, sier han til Agderposte­n.

 ?? FOTO: ERLEND LAANKE SOLBU ?? FRA EVJE: Tømrer og brannmann Torstein Risdal Hannås fra Evje er en av deltakerne.
FOTO: ERLEND LAANKE SOLBU FRA EVJE: Tømrer og brannmann Torstein Risdal Hannås fra Evje er en av deltakerne.
 ?? FOTO: ERLEND LÅNKE SOLBU / NRK / HANDOUT ?? ALLE DELTAKERNE: Ti deltakere er klare for realityser­ien «Norges tøffeste».
FOTO: ERLEND LÅNKE SOLBU / NRK / HANDOUT ALLE DELTAKERNE: Ti deltakere er klare for realityser­ien «Norges tøffeste».

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway