Agderposten

– Vi gleder oss veldig

Hisøy-guttene Henrik Øygarden (20) og Magnus Langeland (22) er offensive før helgens finalespil­l i Sør Amfi i Arendal.

- Marius Gundersen marius.gundersen@agderposte­n. no

– Jeg gleder meg ekstremt. Det er en av de helgene hvor vi kan gjøre noe annet med sesongen vår. Vi har hatt en sesong som vi ikke så for oss før sesongstar­t, sier Henrik Øygarden til Agderposte­n.

– Vi gleder oss veldig. Det blir en kul helg. Vi får satse på at det blir bra trøkk i hallen og håper at vi kan overgå det som var i fjor, sier Magnus Langeland

til Agderposte­n.

ØIF Arendal klarte ikke å gjenta fjorårets bedrift med å komme seg til Final8 etter at de tapte mot Naerbø i fjerde runde. Dermed blir Øygarden og Langeland eneste innslag fra Arendal under helgens Final8 i Sør Amfi.

Håpefull

Kristiansa­nd Topphåndba­ll (KRS) har slitt stort i eliteserie­n

i år. Blåtrøyene ligger nest nederst med sju poeng – to poeng foran Viking på sisteplass.

Øygarden er klar på at Final8 er deres mulighet til å oppleve noe positivt denne sesongen.

– Jeg tror at hvis vi kan gjøre en god figur i Final8 så kan det hjelpe utover sesongen, sier 20-åringen.

– Jeg syns det er mulig å vinne mot Elverum. Vi skal i hvert fall vinne bronsefina­len, men jeg har full tro på at vi kan slå Elverum. Vi tapte kun med ett mål mot de på bortebane tidligere i sesongen, slår bakspiller­en fast.

Samtidig kommer han med en bønn til Kristiansa­nd-supportern­e.

– Håper virkelig at det kommer folk fra Kristiansa­nd. Det er noe som har gått gjennom sesongen at de kampene vi har vunnet er når det har kommet mange folk på kampene og støttet oss, sier KRSspiller­en.

Går for gull

I fjor gikk Langeland og Kolstad helt til topps i den første utgaven av Final8 da de vant 34–27 mot Elverum. Det har de planer om å gjenta i år.

– Vi fikk en kul opplevelse i fjor, og vi har planer om å klare det samme i år, sier bakspiller­en.

I januar ble det klart at 22-åringen vender hjem til ØIF og Arendal fra neste sesong. Han ser dermed ekstra fram til å kunne spille på sin kommende hjemmebane.

– Det er litt kult at det er min neste hjemmebane. Det er alltid god stemning der og mange folk som møter opp, sier den kommende ØIF-spilleren.

 ?? FOTO: OLA BJERKEVOLL / NTB ?? SPENTE UNGUTTER FRA «ØYA»: Henrik Øygarden (til venstre) og Magnus Langeland gjør seg klare til helgens Final8 i Sør Amfi.
FOTO: OLA BJERKEVOLL / NTB SPENTE UNGUTTER FRA «ØYA»: Henrik Øygarden (til venstre) og Magnus Langeland gjør seg klare til helgens Final8 i Sør Amfi.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway