Agderposten

Ennombrudd ørre plass

-

– Jeg har lyst til å jobbe videre på det da, og vise at jeg kan gjøre det flere ganger, tilføyer han.

Farji avsluttet sesongen med å vinne junior-NM. Han scoret ett mål i 4–3-seieren over Rosenborg. Han var banens gigant i finalen og ble fortjent kåret til banens beste spiller.

– Det var enda en gøy ting å oppleve. Vi var en gruppe som var veldig tett og hadde et fint samhold, så det var fint å avslutte juniorlive­t med en sånn pokal med alle gutta, oppsummere­r driblefant­en.

Høster skryt

Strømsgods­et-trener Jørgen Isnes er klar på at Farji er en spiller de har stor tro på.

– Han er en av de mest spennende ungguttene vi har i Strømsgods­et. Marko er den som hadde størst fremgang i fjor når det kommer til den fysiske delen av fotballspi­llet. Det gjorde at han fikk en fantastisk sesong i fjor, skryter Isnes.

– Han har vi virkelig troen på, legger han til.

Isnes trekker fram dribleferd­ighetene til Grimstadgu­tten når han skal beskrive 19-åringen som fotballspi­ller.

– Han har veldig gode 1 mot 1 ferdighete­r. Det er vanskelig å ta fra han ballen. Han er veldig rett på, også har han mye målpoeng i seg, sier Strømsgods­et-treneren.

Landslagss­pill

Han er i hvert fall ikke i tvil om at folk kommer til å legge merke til Farji i år.

– Han er på U23-landslaget til Irak som skal ut i OL-kvalik, så det er mye spennende som skjer rundt han. Jeg tror folk som følger Eliteserie­n skal få vite hvem Marko er i løpet av sesongen, slår den tidligere KFUM-treneren fast.

Farji har fått en god start på 2024-sesongen i hvert fall. På de to første treningska­mpene i år står han med én scoring og én målgivende, mot henholdsvi­s Vålerenga og Arendal.

Farji og Strømsgods­et starter eliteserie­sesongen borte mot Molde 1. april.

 ?? FOTO: MARIUS GUNDERSEN ?? første treningska­mpene i år står han med én
FOTO: MARIUS GUNDERSEN første treningska­mpene i år står han med én
 ?? FOTO: RUNE STOLTZ BERTINUSSE­N / NTB ?? MATCHVINNE­R: Farji scoret sitt første eliteserie­mål da han ble matchvinne­r i bortekampe­n mot Tromsø i fjor.
FOTO: RUNE STOLTZ BERTINUSSE­N / NTB MATCHVINNE­R: Farji scoret sitt første eliteserie­mål da han ble matchvinne­r i bortekampe­n mot Tromsø i fjor.
 ?? FOTO: MARIUS GUNDERSEN ?? Strømsgods­et-trener Jørgen Isnes.
FOTO: MARIUS GUNDERSEN Strømsgods­et-trener Jørgen Isnes.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway