Agderposten

DETTE ER AVVIKENE

-

En liste fra 2014 med rundt 10.000 eksterne (gjestefore­lesere og lignende), 700 sensorer og 3.000 ansatte var mulig å finne for alle ansatte. Listen inneholdt fødselsnum­mer (elleve siffer), samt faktainfor­masjon om ansettelse­sforholdet ved UiA.

En liste fra 2014 med 568 studenter var mulig å finne for alle ansatte. Listen inneholdt personalia inkludert fødselsnum­mer, informasjo­n om tilrettele­gging av eksamen, samt opplysning­er om studietilh­ørighet. En liste fra 2015 over ansatte på biblioteke­t var mulig å finne for alle ansatte. Listen stammet fra et prosjekt, og inneholdt personalia inkludert fødselsnum­mer.

En liste fra 2022 knyttet til UiAs akademiske dugnad for flyktninge­r fra Ukraina lå i et åpent team i Microsoft Teams. En liste over 64 flyktninge­r inneholdt personalia, kontaktinf­ormasjon, utdannings­informasjo­n og bosettings­status. Teamet var mulig å melde seg inn i for ansatte og studenter.

En liste fra 2014 inneholdt informasjo­n om at en navngitt ansatt var sykmeldt. Listen var mulig å finne for alle ansatte.

En liste fra 2014 over 177 studenter med personalia inkludert fødselsnum­mer og eksamensme­lding for hver student var mulig å finne for alle ansatte.

En liste fra 2012 over 60 studenter med personalia inkludert fødselsnum­mer og antall eksamensfo­rsøk, var mulig å finne for alle ansatte.

En liste fra 2009 over 13 studenter med personalia inkludert fødselsnum­mer var mulig å finne for alle ansatte.

En liste fra 2012 over 84 studenter med informasjo­n om navn, emne og type tilrettela­gt eksamen var mulig å finne for alle ansatte.

Kilde: UiA

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway