Agderposten

KGM – Nytt bilmerke hos Auto-Car

Med KGM Musso Grand får igjen Auto-Car en pickup som vil få 3,5 tonn hengervekt og masse plass innvendig og på det romslige lasteplane­t.

- Tekst og foto: Hans Vidar Levinsen post@hvlmedia.no

Det finnes noen som er litt skeptiske til nye bilmerker, men KGM er i bunn og grunn Ssang Yong med historie tilbake til 1954 fra Sør Korea, som har fått en nytt navn og en ny organisasj­on fra 2022.

KGM er et av de tre største bilmerkene fra Sør Korea, med et sterkt fokus på å levere pålitelige og innovative biler.

Flere bilmodelle­r

I første omgang er det 3 ulike bilmodelle­r som er tilgjengel­ig, pickupen Musso Grand, den romslige Rexton som kan leveres med 2, 5 eller 7 seter. Begge disse modellene leveres med 4x4 og sterke dieselmoto­rer.

Musso Grand pickupen kan du allerede se og prøve hos Auto-Car, og Rexton er like rundt hjørnet fra å vaere i butikken hos Auto-Car når du leser dette.

Så har man elbilen eKorando med 1 500kg hengervekt og 551 liter bagasjepla­ss som du kan se hos Auto-Car nå.

Om få måneder dukker også en større SUV elbil opp fra KGM som man kan velge med 4x4

Musso Grand pickup

En 2,2 liters dieselmoto­r med 202hk og 441NM gir deg kraften og responsen du trenger med en pickup, og den vil få en hengervekt på 3 500kg.

Musso Grand Black Line vil koste fra kr 657 900 levert Auto-Car i Arendal, dersom du har handlet pickup før vet du at det er en meget hyggelig pris.

Black Line inkluderer utstyr som Adaptiv cruisekont­roll, LED-hovedlys med automatisk dimming, høy/ lavserie, 2x USB-C til lading, regnsensor, parkerings­sensor og ryggekamer­a, varme i ratt, bedliner og baklukedem­per med mer. En utstyrspak­ke verdt kr 70 000 som du får for kr 20 000.

Ta turen til Auto-Car for å se naermere på KGM Musso Grand.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway