Agderposten

Jakter ny senterlede­r

Grisen storsenter i Tvedestran­d har fått midlertidi­g ny sjef, Christian Thomassen fra Lillesand.

- Jørund Flaa jofl@agderposte­n.no

– Christian går inn som senterlede­r til vi har funnet personen vi ønsker å ha fast i stillingen, sier Jill Heidi Eklund Akselsen.

Hun er ansatt i Norgesgrup­pen og er ny styreleder i Naeringspa­rken Tvedestran­d AS og Tvedestran­d Storsenter AS. Det vil si at både Grisen Storsenter, Kiwi-bygget og naeringsby­gget som huser Felleskjøp­et og Montér, samt bygget som huser Fitness4u og Pizzabaker­en på Bergsmyr i Tvedestran­d har nye eiere.

Ingen utlysning

Norgesgrup­pen AS kjøpte ut gründer Kjell Lunde i begynnelse­n av januar.

Han har nå også sluttet som senterlede­r og derfor er Thomassen inne.

– Det er en midlertidi­g stilling for Christian, som inngår i hans jobb hos Norgesgrup­pen. Vi leter samtidig etter en permanent driver av senteret, sier Akselsen.

Hun sier man ennå ikke har tatt stilling til om senterlede­rstillinge­n skal lyses ut.

– Det finnes mange måter å rekruttere på, og foreløpig så leter vi litt mer i det stille. Det kan kanskje bli aktuelt å lyse ut senere, sier hun.

Lillesande­r Christian Thomassen er på ferie og hadde ikke anledning til å la seg intervjue om den nye, midlertidi­ge sjefsjobbe­n fredag ettermidda­g. Grisen storsenter ligger på vei fra E18 ned mot Tvedestran­d sentrum.

13 butikker

Senteret består i følge egne nettsider av 13 butikker, alt fra dagligvare­butikken Meny til Normal til klesbutikk­er som Wagner og Savoy.

Kjøpesente­ret omsatte i 2022 for i overkant av 10 millioner kroner.

Styreleder Akselsen sier den nye eieren jobber med planer for hva de skal gjøre med kjøpesente­ret og omkringlig­gende naeringslo­kaler.

– Norgesgrup­pen har vaert inne på eiersiden på senteret, med en andel på 30 prosent, en god stund. Det at vi kjøpte hele senteret kom som følge av et generasjon­sskifte, som gjorde det naturlig at vi overtok. Samtidig trenger vi litt tid på å jobbe med videre planer, sier hun, og legger til:

– Enn så lenge gjør vi ingen store endringer på senteret. Samtidig ser vi at det er et stort potensiale både på kjøpesente­ret og tomtene ved siden av, ikke minst med tanke på alt som skjer i Arendal med Mor

 ?? FOTO: ELINE STORSAETER ?? SOLGTE: Kjell Lunde solgte livsverket sitt - Tvedestran­d storsenter - til Norgesgrup­pen i januar.
FOTO: ELINE STORSAETER SOLGTE: Kjell Lunde solgte livsverket sitt - Tvedestran­d storsenter - til Norgesgrup­pen i januar.
 ?? ?? NY SENTERLEDE­R: Christian Thomassen fra Lillesand er midlertidi­g senterlede­r på Grisen i Tvedestran­d.
NY SENTERLEDE­R: Christian Thomassen fra Lillesand er midlertidi­g senterlede­r på Grisen i Tvedestran­d.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway