Agderposten

Vant sin andre NM-tittel – nå vil han kjempe med ØIF

Hisøy-gutten og Kolstad-spilleren Magnus Langeland (22) kunne nok en gang juble for en NM-tittel i Sør Amfi. Fra og med neste sesong er det ØIF Arendal som gjelder for playmakere­n.

- Marius Gundersen marius.gundersen @agderposte­n.no

– Det var veldig gøy. Det ga mersmak i fjor å vinne, så det er absolutt veldig kult, sier Magnus Langeland til Agderposte­n.

Han har nettopp vunnet NM-gull for andre år på rad i Sør Amfi etter at hans Kolstad vant 27–23 over erkerival Elverum.

Skuffet over oppmøte

Langeland ble sittende på benken gjennom hele førsteomga­ngen, men fikk noen minutter på banen i andre omgang.

– Det er alltid kjempekult å spille her foran arendalitt­ene, selv om det var litt dårlig oppmøte i år. Det pleier vaere veldig bra trøkk her, sier Hisøygutte­n.

Men han er langt ifra ferdig der. I fjor vant han NM, sluttspill­et og seriegull med Kolstad. Det er en bragd han har lyst til å klare i år også før han forlater klubben fra Trondheim.

– Det ser veldig bra ut. Vi jobber hver dag for å få ut mer stabilitet i spillet vårt. Det vi har slitt med i Champions League er at vi ikke har hatt nok stabilitet gjennom en lengre periode, så nå begynner det å se bra ut.

Vil utfordre

Fra og med neste sesong vender han nemlig tilbake til Arendal og ØIF Arendal.

– Jeg kommer til en sulten gjeng som har prestert veldig bra i år. Det å kunne få en større rolle og vise litt mer av meg gleder jeg meg veldig til, forteller 22-åringen.

– Jeg er veldig giret og motivert, legger han til.

Selv om han forlater Kolstad, har han ingen ambisjoner om å slutte å vinne pokaler. Nå ønsker han nemlig å kjempe mot Kolstad og Elverum om medaljene. Han er derimot klar på at det blir lettere sagt enn gjort.

– Det ser lovende ut. De er i toppen nå, og vi skal kjempe og utfordre neste sesong, det tror jeg på. Selvfølgel­ig vil Kolstad og Elverum mest sannsynlig vaere i toppen neste år også, men jeg har troen på at vi skal vaere med å utfordre, sier playmakere­n.

 ?? FOTO: HELGE N. OLSEN ?? GULL: Magnus Langeland vant sitt andre NM-gull på rad. Fra og med neste sesong håper han å kunne oppnå noe lignende med ØIF Arendal.
FOTO: HELGE N. OLSEN GULL: Magnus Langeland vant sitt andre NM-gull på rad. Fra og med neste sesong håper han å kunne oppnå noe lignende med ØIF Arendal.
 ?? BEATE OMA DAHLE / NTB ?? MER SPILLETID: Magnus Langeland scoret to mål i semifinale­n mot Haslum. I finalen ble det begrenset med spilletid på arendalitt­en.FOTO:
BEATE OMA DAHLE / NTB MER SPILLETID: Magnus Langeland scoret to mål i semifinale­n mot Haslum. I finalen ble det begrenset med spilletid på arendalitt­en.FOTO:

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway