Agderposten

DETTE ER «LURELEGENS» SISTE STUNT

-

1: Fikk kr 5.500 for en iPhone 13 pro hun hadde annonsert til salgs på finn.no, uten at hun hadde til hensikt å sende telefonen.

2: Fikk kr 5.500 for en iPhone 13 pro hun hadde annonsert til salgs på finn.no, uten at hun hadde til hensikt å sende telefonen.

3: Fikk kr 3.500 for en Macbook air som hun hadde annonsert til salgs på finn.no, uten at hun hadde til hensikt å sende denne som avtalt.

4: Fikk kr 8.500 for en Macbook air som hun hadde annonsert til salgs på finn.no, uten at hun hadde til hensikt å sende denne som avtalt.

5: Fikk kr 6.200 for en iPhone 13 pro hun hadde annonsert til salgs på finn.no, uten at hun hadde til hensikt å sende telefonen.

6: Fikk kr 785 for noen hundeseler hun hadde annonsert til salgs på finn.no, til tross for at hun ikke hadde til hensikt å sende varen.

7: Fikk kr 66.000 dels som depositum og dels som husleie for en leilighet hun annonserte til utlån på en adresse i Oslo, til tross for at hun ikke hadde noen slik leilighet å leie ut.

8: Fikk kr 66.000 dels som depositum og dels som husleie for en leilighet hun annonserte til utlån på en adresse i Oslo, til tross for at hun ikke hadde noen slik leilighet å leie ut.

9: Fikk kr 48.000 dels som depositum og dels som husleie for utleie av huset sitt i Froland, selv om huset var besluttet tvangssolg­t.

10: Fikk kr 66.000 dels som depositum og dels som husleie for en leilighet hun annonserte til utlån på en adresse i Oslo, til tross for at hun ikke hadde noen slik leilighet å leie ut.

11: Fikk kr 43.500 dels som depositum og dels som husleie for en leilighet hun annonserte til utlån på en adresse i Oslo, til tross for at hun ikke hadde noen slik leilighet å leie ut.

12: Fikk kr 66.000 dels som depositum og dels som husleie for en leilighet hun annonserte til utlån på en adresse i Oslo, til tross for at hun ikke hadde noen slik leilighet å leie ut.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway