Agderposten

Fra søpla til scenen: Klar for å smelte dommerne igjen

Sist fikk han dommerne til å gråte. Nå er Bjørn Olav (26) fra Birkenes klar for duell.

- Irene Hegge Guttormsen irene@agderposte­n.no

I første rundt av The Voice fikk Bjørn Olav Ehn Hartvigsen fra Birkenes dommerne til å snu seg fordi de ønsket å ha han med videre i konkurrans­en.

Flere av dem gråt til og med da Birkeland-mannen sang nattasange­n «Lullabye» av den amerikansk­e artisten Billy Joel, en sang han dedikerte til sine sønner Leander (5) og Emmet (3).

Etterpå kom guttene hans på scenen – og både dommere og publikum smeltet.

26-åringen valgte Ina Wroldsen i dommerpane­let som sin mentor.

Han er for øvrig gift med Charlotte Ehn Hartvigsen fra Grimstad.

To hektiske måneder etter hans «blind audition», er han i kveld klar for sin andre runde i TV2-programmet.

Fra studio til søpla

Bjørn Olav Ehn Hartvigsen har lenge drømt om en musikkarri­ere og har en del opptredene­r i brylluper og andre arrangemen­ter og festlighet­er, men foreløpig har han andre jobber som gir mest penger i familiens «kasse».

Han jobber 60 prosent på Lillesand og Birkenes interkommu­nale renovasjon­sselskap, Libir.

– Jeg er ansvarlig for farlig avfall. I tillegg er jeg verneombud og jobber mye med HMS. For fem år siden var det nok ikke så mange som så for seg meg i arbeidstøy. Det er en liten vei fra studio til miljøstasj­on med 40 tonns gravemaski­ner, men jeg trives der.

– I tillegg skal jeg nå tilbake til min gamle jobb som sangpedago­g i Lillesand og Birkenes kommuner. Midt oppi alt dette prøver jeg å stable på beina en musikkarri­ere – også har vi jo to små gutter. Så det skjer mye, men jeg liker at det går litt i ett, sier han.

Håper på live

Fra studio – til søpla – og nå til den nasjonale TV-scenen.

Fredag er han igjen en del av kveldsunde­rholdninge­n på norske skjermer.

Kommer han videre, er neste milepael knockout. De som kommer videre da, blir med i livesendin­ger.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? PÅ JOBB: – For dem år siden var det nok ikke så mange som så for seg meg i arbeidstøy, men jeg stortrives på Lillesand og Birkenes interkommu­nale renovasjon­sselskap, Libir, sier The Voice-deltaker Bjørn Olav Ehn Hartvigsen.
FOTO: PRIVAT PÅ JOBB: – For dem år siden var det nok ikke så mange som så for seg meg i arbeidstøy, men jeg stortrives på Lillesand og Birkenes interkommu­nale renovasjon­sselskap, Libir, sier The Voice-deltaker Bjørn Olav Ehn Hartvigsen.
 ?? FOTO: TV2 ?? DUELL: Fredag synger Bjørn Olav Ehn Hartvigsen duell med Thea Helen Dahlen på The Voice. En av dem går videre, den andre kan stjeles av en annen mentor, eller bli sendt hjem.
FOTO: TV2 DUELL: Fredag synger Bjørn Olav Ehn Hartvigsen duell med Thea Helen Dahlen på The Voice. En av dem går videre, den andre kan stjeles av en annen mentor, eller bli sendt hjem.
 ?? FOTO: TV2 ?? I SMINKEN: Litt staesj må til før han inntar scenen.
FOTO: TV2 I SMINKEN: Litt staesj må til før han inntar scenen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway