Agderposten

Åpner nok et kontor

Mandag flyttet Agder sparebank inn i splitter nye lokaler på Grenstøl i Tvedestran­d. Neste måned står Grimstad for tur.

- Marianne Stene marianne.stene@agderposte­n.no

– Vi har ikke signert kontrakten ennå, så jeg kan ikke si nøyaktig lokasjon ennå, men at Agder sparebank åpner i Grimstad, det er helt sikkert, sier banksjef i Agder sparebank, Nina Holte.

De har allerede filialer i Gjerstad, Vegårshei, Risør, Tvedestran­d og Arendal. Nå står altså Grimstad for tur.

– Det er første gang Agder sparebank åpner i Grimstad, sier Holte.

Fusjoner, filialer og finansmark­edet

Det har vaert mange fusjoner og hyppige navnebytte­r de siste årene, så et lite sammendrag kommer her:

• Vegårshei sparebank og Gjerstad sparebank ble i 2017 Østre Agder sparebank.

• Østre Agder sparebank og Arendal sparekasse ble i 2022 Agder sparebank.

Nina Holte, som opprinneli­g var banksjef i Gjerstad sparebank, har beholdt lederstill­ingen gjennom alle fusjonene. Hun forteller at sammenslåi­ngen med Arendal sparekasse har gjort banken enda mer robust og konkurrans­edyktig.

– Det skjer så mye i finansmark­edet hele tiden, det er fint og ha mer kompetanse å spille på. Og geografisk passer det ypperlig, sparekasse­n hadde mange kunder i Arendal, Froland og Grimstad, sier Holte.

Lette etter lokaler i et år

Mandag kunne hun stolt ønske ansatte og over 150 gjester velkommen til åpningsfes­t i bankens nye lokaler på Grenstøl i Tvedestran­d.

– Vi har hatt lokaler i Tvedestran­d sentrum i mange år, men vi trengte et lokalet som var større og bedre egnet til å ta imot kunder, sier Holte.

Etter ett års leting falt valget på Infraparke­n på Grenstøl.

– Her har vi helt nye lokaler, gode parkerings­mulighet og bussforbin­delser. Vi trives veldig godt, sier banksjefen.

Hun forteller at mellom fem og syv bankansatt­e vil vaere tilgjengel­ig på det nye kontoret til enhver tid.

 ?? FOTO: RUNE KRISTOFFER­SEN ?? FESTSTEMNI­NG: Ordfører Marianne Landaas (H – og t.v.) klippet snor og kom med blomster, og sjeføkonom i Eika-gruppen, Jan Ludvig Andreassen, klemte banksjefen og holdt foredrag. – En super åpning av våre flotte, nye lokaler, sier banksjef Nina Holte (t.h).
FOTO: RUNE KRISTOFFER­SEN FESTSTEMNI­NG: Ordfører Marianne Landaas (H – og t.v.) klippet snor og kom med blomster, og sjeføkonom i Eika-gruppen, Jan Ludvig Andreassen, klemte banksjefen og holdt foredrag. – En super åpning av våre flotte, nye lokaler, sier banksjef Nina Holte (t.h).
 ?? FOTO: RUNE KRISTOFFER­SEN ?? I GODT SELSKAP: Infraparke­n var et av de første bygget som ble bygget på Grenstøl i Tvedestran­d. Naeringsby­gget huser i dag små og mellomstor­e bedrifter som Safe Control, Lindal og Pågang naeringsha­ge. Nå vil også Agder sparebank bli å finne her.
FOTO: RUNE KRISTOFFER­SEN I GODT SELSKAP: Infraparke­n var et av de første bygget som ble bygget på Grenstøl i Tvedestran­d. Naeringsby­gget huser i dag små og mellomstor­e bedrifter som Safe Control, Lindal og Pågang naeringsha­ge. Nå vil også Agder sparebank bli å finne her.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway