Agderposten

Barket sammen i slåsskamp

Rundt 40 ungdommer var samlet da det skal ha brutt ut masseslags­mål i Arendal sentrum lørdag kveld. En ungdom ble ført bort av politiet og det opprettes sak på kroppskren­kelse.

- Jørund Flaa og Silje Bratland Roksvåg jofl@agderposte­n.no ssbr@agderposte­n.no

– Det er mye ungdommer i området men ingen pågående slåsskamp, opplyste operasjons­leder Linn Andresen i Agder politidist­rikt ved 22-tiden.

Også ambulanse ble sendt til området, da meldingen gikk ut på at det skal ha vaert mange involverte og kaotisk på stedet.

Søndag bekrefter operasjons­leder Knut Odde at situasjone­n fremsto som svaert uoversiktl­ig da patruljene ankom stedet.

– Mange ungdommer var til stede, men det er ikke tallfestet noe tilbake fra patruljen, sier Odde til Agderposte­n.

Agderposte­ns fotograf på stedet lørdag kveld snakket med flere ungdommer som forklarte at de hadde vaert involvert i et masseslags­mål.

Det skal ha vaert slåsskamp mellom flere i en relativt stor forsamling, på mellom 30 og 40 ungdommer, forklarte ungdommene.

De unge som Agderposte­n snakket med beskrev det som et masseslags­mål som oppsto rimelig plutselig.

Ungdomsgje­ngen skal ha spredd seg i alle retninger da politiet kom.

– Det kokte godt ut da vi kom, men at det var mange ungdommer i tumulter er det liten tvil om. Uten at det kom noe alvorlig ut av det, sier operasjons­leder Knut Odde søndag.

Politiet rykket ut med flere patruljer på grunn av alvoret i meldingene til nødsentral­en.

– I starten der skal de ha vaert mange på stedet. Da første patrulje ankom var det kaotisk og mye folk, men de kunne da ikke se pågående slåsskampe­r, skildret lørdagskve­ldens operasjons­leder Linn Andresen

Første melding gikk ut på at det var rundt 20 personer som slåss.

– Det var flere som tok kontakt med politi på stedet og forklarte at det hadde vaert flere slåsskampe­r og flere involverte, men situasjone­n er fremdeles noe uoversiktl­ig, sier hun.

Politiet var ved 23-tiden fremdeles mannsterke tilstede i sentrum.

– Det pleier å ha en litt beroligend­e effekt. Vi jobber videre med saken og forsøker å komme til bunns i hva som har skjedd, forklarte operasjons­lederen.

Etter at patruljene hadde jobbet noe tid på stedet, ble en ung mann ført bort og tatt med i en politibil.

– Det opprettes sak på kroppskren­kelse, som gjelder en av de involverte ungdommene. Per i dag er det ingen mistenkte ført opp i saken, sier operasjons­leder Knut Odde søndag.

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ALTENBORG ?? FØRT BORT: En ungdom ble tatt hånd om av politiet og ført bort i en politibil.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD ALTENBORG FØRT BORT: En ungdom ble tatt hånd om av politiet og ført bort i en politibil.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway