Agderposten

Fornøyd tross nytt tap

Det ble en målrik treningska­mp da Jerv møtte Bryne i Lyngdal fredag.

- Ola Bjerkevoll ola.bjerkevoll@agderposte­n.no

Etter kampen var det en mellomforn­øyd Lars Bohinen som tok en prat med Agderposte­n.

– Jeg er fornøyd med veldig mye. Med målene vi scorer og sjansene vi skaper, og en god del av det offensive spillet, sa Jerv-treneren etter 3-4-tapet.

– Så er vi skuffet og misfornøyd med hvordan vi håndterer oss selv i egen boks. På tre av målene er vi for passive og forsvarer ikke målet og boksen vår i naerheten av det som er godt nok, i hvert fall i forhold til å spille mot et 1. divisjonsl­ag.

Han er klar på at det er noe de skal fokusere på inn mot seriestart­en om en måneds tid.

– Vi er nødt til å stramme opp det defensive i egen boks, og fortsette fremgangen med det offensive. Om vi klarer det, så blir dette bra, sier Bohinen.

– Sjelden vare

En av Jerv-spillerne som leverte en god kamp var høyreback Torje Wichne. Han scoret Jervs første mål på et langskudd etter at Brynes keeper var langt unna eget mål og klarerte en ball.

– Det er sjelden vare. Det viser at skuddfoten er på plass til seriestart, sier Wichne, som også bidro med en assist på Jervs tredje mål.

– Det har gått veldig bra i preseason til nå, så jeg håper på noen mål i sesongen og, sier høyrebacke­n.

Slik var kampen

Det tok ikke mange minuttene før det første målet kom, på uvanlig vis.

Brynes keeper var ute og stanset et gjennomspi­ll, men da klareringe­n ut ikke var god nok, men falt til Torje Wichne, tok høyrebacke­n sats og sendte ballen i bue over keeper og i mål.

Bryne utlignet, men Jerv tok tilbake ledelsen da Mikael Ugland forlenget et innlegg videre i mål på lekkert vis.

Bryne kom tilbake på nytt da et langskudd fra en Bryne spiller falt i beina på John Helge Tveita, som fikk sendt avgårde et nytt forsøk fra ti meter, som fant veien inn i hjørnet.

Bryne fikk også en straffe da Øystein Øvretveit ble for selvsikker med ballen i beina inne i egen sekstenmet­er. Keeperen skulle drible av to Bryne-spillere, men mistet ballen til en av de og felte motstander­en i samme slengen. Heldigvis for Øvretveit og Jerv gikk straffen i tverrligge­ren.

I andre omgang tok Jerv ledelsen da Felix Schröter stanget inn et Wichne-innlegg, men det var Bryne som skulle trekke det lengste strået.

De scoret nemlig to raske scoringer, et på et innlegg på bakre stolpe og en med en markkryper fra distanse, for å ta med seg seieren tilbake til Jaeren.

 ?? FOTO: OIA BJERKEVOLL ?? TØFT: Det ble tap for Felix Schröter og Jerv mot Bryne i Lyngdal fredag.
FOTO: OIA BJERKEVOLL TØFT: Det ble tap for Felix Schröter og Jerv mot Bryne i Lyngdal fredag.
 ?? FOTO: OIA BJERKEVOLL ?? MELLOMFORN­ØYD: Lars Bohinen fant noe positivt fra kampen, men også en del som må jobbes med.
FOTO: OIA BJERKEVOLL MELLOMFORN­ØYD: Lars Bohinen fant noe positivt fra kampen, men også en del som må jobbes med.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway