Agderposten

MANDAG ANDRE

-

UTSTILLING Utstilling: Universet rund

oss. Iryna Ivanenko er utdannet interiørde­signer fra Ukraina. Hun har alltid hatt en brennende lidenskap for å arbeide med skapende aktivitete­r og å vaere kreativ. Iryna har alltid vaert opptatt av å male, og nå presentere­r hun verkene sine, i teknikkene akryl og akvarell. “Kunstverke­ne mine speiler en verden der magien i hvert øyeblikk kan forsvinne hvis vi ikke tar oss tid til å stoppe opp og se oss rundt”, sier Iryna. “Jeg... Arendal bibliotek, scenen 2. etg., Arendal, Torvet, Man 1 April 10:00.

Påskeutsti­lling. Kunstutsti­lling med

Lars Galdal Hillestad galleri, Dølemo, Hillestad, Mandag 1. april 12:00.

Fotoutstil­ling på Eydehavn

frivilligs­entral. Fotoutstil­ling med fotografie­r på lerret, aluminium, innrammede bilder. Møt Bella- et ungt talent, sammen med Liv, et halvgammel­t talent :-) Det blir også en «billigkrok» med bilder på aluminium og lerret til sterkt reduserte priser!! Kuben Eydehavn Frivilligs­entral, Eydehavn, Man 1 April 18:30.

«Møteplasse­n»: Formiddags hobbytreff.

Har du en hobby som du vil dele med oss? Her treffes kreative damer hver mandags formiddag. I 2024 er det strikking, søm, keramikkma­ling og lek som står på agendaen. Kom å bli med på en sosial samling om du er kreativ eller bare pratesjuk. Alle velkommen. Eydehavn kuben frivilligs­entral, Arendal, Nesgata, Man 1 April 10:00.

MAT OG DRIKKE Tromøy Helselag «Strikk

med oss». «Strikk med oss» på mandager er for alle som liker håndarbeid, treffe andre som er glade i håndarbeid. Ta gjerne med niste, kaffe og te serveres. Alle i hele kommunen er velkommen, og ta gjerne med en venn eller nabo. Ring 91561281 for mer informasjo­n. Tromøy Helselags lokale, Arendal, Skilsøveie­n, Man 1 April 10:30.

Tur-kaféen på Tromøy

er åpen alle helligdage­r i påsken. Den koselige tur-kaféen på Tromøy er åpen alle helligdage­r i Påsken. Palmesønda­g - Åpent kl 12:00-16:00 Skjaertors­dag Åpent kl 12:00-16:00 Påskeaften - Stengt, men da har vi åpen vinbar på Tyholmen med Boblejazz. 1. påskedag Åpent kl 12:00-16:00 2. Påskedag - Åpent kl 12:00-16:00 Velkommen! Studio Spornes Tromøy, Brekka, Spornesvei­en, Man 1. april 12:00.

SPORT Lassens Hus sine

gågrupper ( Mandager og Fredager).. Aktivitet og mestring er et lavterskel­tilbud innen psykisk helse i Arendal kommune. Vi holder til i flotte lokaler i Lassens hus på Tyholmen»Vi har egne gågrupper på Lassens Hus som tar en tur i naerområde­t hver mandag mellom 11.00-13:30, og en naerturgru­ppe som tar turen litt rundt om i byen våres hver fredag fra ca.13:0014:00.Begge gruppene krever at man påmelder seg til vår teamtelefo­n 474 52 530.Er du først påmeldt vil du kunne... Rådhusgate­n 12 Tyholmen, Torvet, 6, Man 1 April 10:30.

MØTE 2. påskedags Gudstjenes­te

Nedenes. Gudstjenes­te Norkirken, Arendal, Påskeveien, Mandag 1. april 11:00.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway