Agderposten

Kontrovers­iell rapper til Hovden

Rapartiste­n «Kamelen» er kjent for å lage liv, og kommer denne påsken til bakgården på Hovden alpinsente­r. Ikke noe problem, forsikrer arrangøren.

- Espen Sanden Johannesen espen.johannesen @agderposte­n.no

Afterski-arrangemen­tet «Påskebrise­n 2024» er årets storsatsin­g på Hovden Alpinsente­r denne påsken.

Rapartiste­n «Kamelen» er hentet inn som headliner for arrangemen­tet, og skal vaere en av artistene som skal trekke de festglade alpinisten­e ut av skiheisen, og inn i bakgården på Hovden på påskeaften.

– Han (Kamelen) er en av Norges største, og vil garantert lage god stemning her oppe, forteller daglig leder ved Hovden Alpin Servering, Daniel Andersson til Agderposte­n.

Bergensrap­peren er tidligere kjent for å stelle i stand mye liv på konsertene sine. Liv ventes det og på Hovden denne påsken. Andersson kan derfor forsikre om at de har god kontroll uken før påske.

– Vi har god erfaring med å arrangere fest og har dekket bra opp med folk. Vakter, crew og skipatrulj­e er med, så det skal gå veldig fint. Vi har i tillegg god kommunikas­jon med politiet under hele påsken, forteller han.

Over 1.000

Ifølge Andersson skal billettene til årets påskefest ha blitt utsolgt på kort tid, og venter nå over tusen gjester på påskeaften.

– Alle coverbille­ttene ble utsolgt for omkring to uker siden, så det blir fult hus. De som kommer er stort sett stamgjeste­r og hyttefolk som returnerer år etter år. Dette er folk vi kjenner, og som vi vet oppfører seg.

Andersson forteller at de forventer omkring 1.300 gjester under påskearran­gementet.

Ikke bare unge

Mens påskeaften er rettet mot de yngre, er fredagen lagt opp til å treffe en annen målgruppe.

– På fredag kommer faktisk 80-tallsbande­t Loveshack til oss. Det er mye som skjer i påsken, og vi prøver å treffe flere alle.

Andersson forsikrer om at de har arrangert fest før, og at de vet hva som kreves for å lykkes med det.

 ?? FOTO: NTB/PRIVAT ?? PÅSKEAFTEN: Rapperen Kamelen inntar scenen på Hovden alpinsente­r denne påsken.
FOTO: NTB/PRIVAT PÅSKEAFTEN: Rapperen Kamelen inntar scenen på Hovden alpinsente­r denne påsken.
 ?? FOTO: JOHS. BJØRKELI ?? FULL KONTROLL: Daglig leder ved Hovden Alpin Servering, Daniel Andersson, mener de har god kontroll på påskefeste­n.
FOTO: JOHS. BJØRKELI FULL KONTROLL: Daglig leder ved Hovden Alpin Servering, Daniel Andersson, mener de har god kontroll på påskefeste­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway