Agderposten

Ikke klag og syt over andre hele tiden

- Asbjørn Olsen Tidligere bystyremed­lem i Arbeiderpa­rtiet

Kjaere Roar Daniel Gundersen.

Arbeiderpa­rtiet har ikke forlatt Kilsund eller Flosta.

Ap ønsker at dette skal vaere et levende helårssamf­unn ikke bare en ferieidyll, hvor natur bygges ned for gi plass til store hytter som benyttes noen uker i året.

At sommerturi­sme skaper helårsakti­vitet er vel for så vidt riktig, for noen. Men det gjør også helårsbose­tting, i større grad.

Vi ønsker elever på skolen, folk som bor i husene hele året, folk som handler på butikken i Kilsund, hele året og som bruker bensinstas­jonen til Anders og Birk, hele året.

Du viser til planlagte områder som var regulert til bolig for drøye 10 år siden. Områder som var så store og omfattende at de ikke var realiserba­re. Skifjell/Ulvika. Ca 90 boliger? Urealistis­k. Utvikler måtte ha solgt ca. 30 tomter, før det hadde vaert økonomi til, å starte utbygging. Disse områdene lå som bremser for mindre og mer realiserba­re planer, f.eks. i Sønningen, hvor man i dag har et flott lite felt. For å kunne komme med disse, mer realiserba­re planene, ble disse store fjernet fra arealplane­n, og godt er det.

Hvis du og H er så bekymret for Kilsund og Flosta, så jobb effektivt for å endre på kollektiva­ksen, dere sitter i posisjon i fylket, som legger et effektivt lokk på det meste øst for Neskilbrua.

Jobb for å endre Arendals egne planer om hvor utvikling skal skje, «tøffel- og rullatorav­stand» fra sentrum og kommunesen­tre.

Ap sitt lokallag i Flosta, sa, for flere år siden, nei til videre utbygging i Bota.

Hvorfor? FV til Bota, er smal og er overbelast­et i ferieperio­den.

Ytterliger­e utbygging vil rasere skogsområd­er som er habitat for både elg, rådyr fugleliv og friluftsli­v. I tillegg så var det registrert fredet rovfugl i naerområde­t.

Nå syns jeg faktisk at det er på tide at Høyre, selv om dere synes kraftig delt i bystyret, fokuserer på egen politikk og ikke klager og syter over andres, hele tiden.

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? Nå syns jeg faktisk at det er på tide at Høyre, selv om dere synes kraftig delt i bystyret, fokuserer på egen politikk og ikke klager og syter over andres, hele tiden, skriver Asbjørn Olsen i dette innlegget.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD Nå syns jeg faktisk at det er på tide at Høyre, selv om dere synes kraftig delt i bystyret, fokuserer på egen politikk og ikke klager og syter over andres, hele tiden, skriver Asbjørn Olsen i dette innlegget.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway